USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі студенти відсвяткували Всесвітній день цукерок

21 Жовтня 2014 15:29
«Всесвітній день цукерок в СНУ» - під також назвою 20 жовтня в Луцьку відбувся благодійний аукціон найсолодших композицій, присвячений Всесвітньому дню цукерок.

Організатори дійства – студентське самоврядування хімічного факультету та громадська організація «Волинський актив молоді» розгорнули «смачні» прилавки у холі лабораторного корпусу СНУ ім. Лесі Українки.

Усі охочі мали змогу купити солодощі, виготовлені студентами.

«На благодійних торгах зібрали 1620 гривень. Усі ці гроші будуть передані у Рожищенський навчально-реабілітаційний центр для дітей з обмеженими можливостями», - розповідає один із організаторів заходу Наталія Савчук.

Організатори висловлюють вдячність всім, хто долучився до благодійної акції і з впевненістю повідомляють, що такі заходи будуть проводитися й надалі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 16:39
Спонсор свята - фабрика "Рошен" і "БПП".
Дончанин до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 18:10
Не наговаривай на ребят. Меня лично в этой статье возмутило следующее: "Організатори дійства – студентське самоврядування хімічного факультету", а не физического. Хотя, если честно говорить, химики не намного по уровню развития отстают от физиков. PS. Я надеюсь, что все понимают, что этот пост - это извечная "вражда" между химиками и физиками, извечно конкурирующими на звание "представителя точных наук".
Адекват до Дончанин Показати IP 21 Жовтня 2014 20:56
Шо ти мелиш? До чого тут фізики? Є 16 факультетів і інститутів СНУ, а організували САМЕ студенти хімічного. Извечная вражда хіба що здорового глузду і твоїх висловлювань

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus