USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть ліквідувати центр, де роблять аборти

18 Грудня 2014 17:07
Ще одне комунальне підприємство Луцька хочуть ліквідувати. Кажуть, - неприбуткове.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 18-го грудня.

«Міський госпрозрахунковий лікувально-діагностичний центр «Здоров’я жінки» приносить лише 200-300 гривень податку за малі гінекологічні операції. Там - 11 працівників, 2-3 штатні, а усі інші працюють за сумісництвом», - доповіла начальник відділу фінансового контролю та аудиту міської ради Валентина Малютіна.

Як кажуть учасники засідання, працівники не лишаться без роботи.

«Основні їхні послуги – платні аборти. Коли комунальне підприємство ліквідують, планується з працівників створити підрозділ Луцького клінічного пологового будинку», - інформує секретар міської ради Сергій Григоренко.

Після дискусій члени профільної комісії одноголосно підтримали проект рішення «Про ліквідацію госпрозрахункового лікувально-діагностичного центру «Здоров'я жінки» й рекомендують його ухвалити під час чергової сесії Луцькради.

Нагадаємо, також неефективним визнали в Луцькраді комунальне підприємство «Луцькмістобуд» й хочуть його ліквідувати.

Окрім того, депутати ухвалили рішення про ліквідацію КП «Естет» та комунального підприємства «Зелене господарство міста Луцька», яке «тонуло» в боргах. Також, громадські активісти оголосили сумну статистику про занепад комунальних закладів в області: кожне друге комунальне підприємство - на стадії ліквідації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
правда Показати IP 18 Грудня 2014 18:06
Від таких скорочень ніхто і ніщо нітрохи не постраждає.
Укроп Показати IP 18 Грудня 2014 20:37
абортарій їм, м*я. в буратінові чи карабасі най роблять!
Хай ліквідовують Показати IP 18 Грудня 2014 22:30
Все правильно зробили, нема чого цим м'ясникам різати не народжених діток в утробі матері. І і словом таким латинським прикриваються аборт....на то є українська розшифровка...це замовне вбивство, коли якась фіфа із своїм кобелем після злучки приходять до м'ясника у білому халаті і просять вбити свою дитину, бо вони ще хочуть погуляти, або покращити своє матеріальне становище. Навіть тварини такого не роблять... Людина повинна відповідати за свої вчинки, на те вона і людина.
ага до Хай ліквідовують Показати IP 18 Грудня 2014 23:39
не тобі судити, є різні ситуації і в кожного совя віра, своя думка. для когось це просто плід, комусь дитина і ойойо її вбивати. краще піти аборт зробити, ніж потім на дитині зриватись, яку не хочеш, звідти й непутьові матері чи сотні дитбудинків. людина має право сама вирішувати, шо для неї краще. і твої метафори схожі на шизофренію.
Правда до ага Показати IP 19 Грудня 2014 00:23
Я назвав речі свїми іменами. За вашою логікою все що заважає вашому особистому емоційному комфорту , чи добробуту повинне бути знищене. Свою думку я виразив емоційно, не спорю. Але вважаю що вбивць нормальне суспільство повинно засуджувати. А визначати де людина, а де як ви виразились плід це дійсно не вам, бо можете далеко зайти... дивіться щоб у майбутньому евтаназією не гикнулось..... В нормальних європейських країнах (до прикладу Польща) аборти заборонені законом. І ніхто полякв за це шизофрениками не обзиває.
я Показати IP 19 Грудня 2014 00:39
аборт це страшно, бо це війна проти нації і своїх дітей.Чому вбити дитину після народження кримінал, а в утробі ні?
аяяй Показати IP 19 Грудня 2014 22:15
Каждый вправе сам решать,как поступать!И никто не имеет права судить ,за такой радикальный метод.Запретят официально будут делать подпольно,только вреда больше будет.
Правда до аяяй Показати IP 20 Грудня 2014 14:41
Будут делать подпольно - будут сидеть за убийство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus