USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку після Великодня постала «сміттєва» проблема

21 Квітня 2015 12:26
У зв’язку з масовим прибиранням міста напередодні Великодніх свят, об’єм сміття, яке зібрали на території обласного центру значно збільшився - сміттєві баки переповнені.

Про це сьогодні, 21 квітня, під час оперативної наради у Луцького міського голови повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Зокрема, лучани нарікають на те, що сміттєві контейнери постійно переповнені, тому біля них утворюються справжнісінькі звалища. До того ж, тверді побутові відходи вивозять несвоєчасно.

З цього приводу на адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс скерували 48 повідомлень.

Що стосується сміття на вулицях обласного центру, то Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що у соцмережах лучани скаржаться, мовляв, сміття з кладовищ цього року прибрали неналежно, як ніколи.

«Я не готовий про це стовідсотково стверджувати, бо знаю, що з кладовища десятками машин вивозили відходи. За все потрібно платити, зокрема, за пальне для спецтрапспорту. А тим часом коштів на це з міського бюджету не виділяють», - зауважив міський очільник.

Окрім цього, він наголосив, що сьогодні вранці, проїжджаючи вулицею Ковельською, вкотре помітив, що собаки порозривали сміттєві пакети на узбіччі доріг, і вся вулиця знову в смітті.

Тож посадовець звернувся до керівників відділу муніципальної дружини при Луцькій міській раді з проханням ретельно стежити за порушенням порядку на вулицях Чернишевського та Ковельській.

«Ми понад півроку розмовляємо про сміттєві баки, які повинні стояти біля кожного дому, як у всіх країнах це роблять. Однак, усе марно. Робота муніципальної дружини - попереджати людей. А до кого не доходить, будемо штрафувати. Скільки можна засмічувати місто, тим більше одні й ті ж самі вулиці?» - обурився мер.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що мешканці приватних секторів обласного центру та району не хочуть витрачати кошти на придбання сміттєвих баків та встановлювати їх біля власних осель. Натомість, вони продовжують жбурляти побутові відходи на узбіччя доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сусід Показати IP 21 Квітня 2015 14:37
Поки машина зі сміттям доїде до Брищ половину здує вітер з кузова і той весь непотріб встеляє всю дорогу, особливо поліетиленові пакети, стаканчики, пластикові пляшки. Мало того, що луцьке сміття везуть в навколишні села, сморід від якого влітку стоїть просто нестерпний, то ще й дорогу засир***ють. Везете-смітите - взяли в руки граблі і гребіть свій непотріб за собою. а не хочте, то засмердитесь зі своїм мусором як люди на трасу вийдуть. А то щороку дітей з місцевих шкіл з уроків зривають, щоб йшли голими руками *андони спідозні збирали по узбіччях.
ух Показати IP 21 Квітня 2015 15:32
"ПІСЛЯ ВЕЛИКОДНЯ ПОСТАЛА... " це вже результат а чухались ще до..., справа не в бензині а в копні, дай його вчасно і про проблему даже не згадали.
УПС Показати IP 21 Квітня 2015 17:12
Не хватает мусорных баков? Отнимите их у "с...аных" люстраторов!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus