USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку продавали рушники з аукціону

12 Травня 2014 08:21
Гроші для дітей-сиріт збирали за допомогою благодійного аукціону у рамках фестивалю «Вишиті обереги єднання».

Захід відбувся 11 травня на Театральному майдані у Луцьку.

Стартова ціна вишитих оберегів коливалася від 150 до 300 гривень, крок переходу до наступної ціни під час аукціону становив 10 гривень. Кожен рушник демонстрували лучанам, які зібралися на Театральному майдані, однак глядачі не надто активно долучалися до благородної справи.

Протягом аукціону з 12 лотів вдалося продати лише два рушники. Першим наважився пожертвувати 250 гривень дітям-сиротам юний учасник фестивалю Назар. Втім, як повідомили організатори, придбати рушники можна і після завершення основної частини аукціону - до 20.00. До того ж, кошти на потреби дітей-сиріт можна було пожертвувати у спеціальні скриньки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus