USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять завершити ремонт дороги, який розпочали торік

9 Вересня 2016 21:59
Лучани просять завершити ремонт дороги на вулиці Сагайдачного.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петиції.

"Прохання продовжити ремонт дороги на вулиці Сагайдачного. Дорогу відремонтували рівно наполовину вулиці, продовження ремонту люди чекають з минулої осені. Асфальту на відрізку, що залишився немає взагалі тільки щебінь", - йдеться у петиції.

За станом на 9 вересня петицію підписали 10 осіб з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилося 13 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2016 22:33
Оце так ремонтують наші дорожники!В якій ще країні може таке бути,щоб пів роботи зробили, а пів залишили?Де таке бачено щоб дорогу ремонтували тільки на половину вулиці?А іншу половину хто має доробляти?Напевно самі мешканці які там живуть!Тільки в нас такий є талант таке робити з року в рік.Це повний БЄЗПРЄДЄЛ!Щебінь поклали,а асфальт забули покласти,вірніше на асфаль гроші закінчились-бо розкрали!Отак і живем!
Лучанка Показати IP 11 Вересня 2016 20:07
Саме цікаве те, що дуже швидко приїхав НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ і неодноразово показав по телебаченню цей невеличкий відрізок заасфальтованої дороги. А де ж він тепер, той так званий КОНТРОЛЬ і яка його роль ????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus