USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку розгорнуть найбільший в світі прапор України

12 Травня 2014 11:51
У Луцьку розгорнуть найбільший в світі прапор України, що входить до книги рекордів Гіннеса! Організатори наголошують на дрес-коді.

«Стань частиною чогось неймовірного!», - закликають організатори заходу. А це представники різноманітних молодіжних громадських організацій Луцька. Крім того, на акцію запрошені перші особи області, а також радник глави держави з молодіжних питань Іван Крулько.

Свідомих лучан запорошують долучитись до розгортання найбільшого українського стягу в світі, який занесений у Книгу рекордів Гіннеса. Так, у вівторок, 13 травня, о 13.00 на Замковій площі міста Луцька студенти Волинського технікуму НУХТ, представники педагогічних колективів навчальних закладів Луцька, школярі, студенти вишів та всі охочі планують розкрити український легендарний прапор.

Організатори події наголошують і на дрес-коді – вишиванка, українська символіка та відсутність партійної символіки. Цією акцією лучани повинні показувати єдність української молоді, що є дуже важливою у теперішній час, - стверджують активісти.

Варто зауважити, що схожий захід мав місце у Львові, де акція зібрала сотні людей.

Додамо, що прапор встиг стати рекордсменом серед національних прапорів: розміри найбільшого державного стягу в світі 60х40 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
караван Показати IP 12 Травня 2014 12:38
Слава трудовому народу , пошившему это чудо.
Найбільший вареник Показати IP 12 Травня 2014 13:30
Ну і?
Анонім Показати IP 12 Травня 2014 19:34
Скоро жрать немчего не будет! За то с прапором! ****!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus