USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку в дитячих поліклініках черги в кількасот людей. Відео

25 Серпня 2020 17:59
До реєстратури Луцької дитячої поліклініки черги. Батьки з дітьми ще зранку намагаються потрапити на прийом до профільних лікарів для проходження медогляду.

Директорка медзакладу Оксана Лєщинська каже: перед навчальним роком у поліклініці завжди збільшується кількість відвідувачів. Цього року охочих пройти медогляд більше через тривалий карантин, інформує Суспільне Волинь.
«Були заборонені під час карантину медичні огляди. То зараз наш один лікар, ми порахували, має приймати понад 200 людей у день. Це – неможливо. Ми ведемо на даний час розмову з управлінням освіти, щодо відтермінування цих оглядів хоча би на деякій час», – каже директорка поліклініки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вчитель Показати IP 25 Серпня 2020 18:17
А як проводити уроки фізкультури, адже згідно нормативних документів МОЗ і МОНУ без медогляду до уроків не допускаються. Хто буде нести відповідальність у випадку погіршення здоров'я? документів
Нострадамус Показати IP 25 Серпня 2020 20:07
Навiщо був той карантин?
Лучанка Показати IP 25 Серпня 2020 23:56
Пооблема ще в тому, що багато профільних лікарів поліклініки були у відпустці у липні-серпні! І запис до риз можливий лише з кінця серпня!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus