USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили автоклуб для інвалідів

12 Листопада 2014 13:42
У Луцьку відкрили автоклуб, де переобладнуватимуть звичайні авто під потреби людей з обмеженими можливостями, а також будуть займатися їх сервісним обслуговуванням.

Урочисте відкриття автоспортивного клубу інвалідів «Поршень Волині», що розташований на вулиці Ковельській, 8, відбулось сьогодні, 12 листопада.

Так, зі слів заступника голови ГО «Поршень» Валентина Шабуніна, таку ініціативу «плекали» із 2010 року. Саме з цього часу члени клубу почали займатися раллі.
«Ми сподіваємось, що наша спільнота допоможе людям з особливими потребами не замикатися у собі та потроху виходити із дому», - каже активіст.
Окрім того, лучанин зауважив, що трапляється й таке, що молоді здорові люди із війни повертаються також інвалідами.

«Їх, наших захисників, також потрібно витягувати з депресії», - оптимістично додав Валентин Шабунін.

Зі слів голови облради Валентина Вітра, місце для облаштування автоклубу шукали протягом чотирьох років. Користуючись нагодою, він подякував членам організації за громадську позицію і велику любов до життя.
«Ви є прикладом того, що за будь-яких умов життя продовжується», - сказав посадовець.

Також голова Луцької міської ради Микола Романюк запевнив активістів, що «особисто із нього – стіл з інструментами для автоклубу». З проханням допомогти реалізувати таку справу, він обіцяв звернутися до генерального директора акціонерного товариства «СКФ Україна» Володимира Цибульського.

Валентин Шабунін поділився із представниками влади та ЗМІ планами на майбутнє. Він сказав, що мріє при новоствореному автоклубові відкрити автошколу, де кваліфіковані інструктори навчатимуть водійським навикам людей з обмеженими можливостями.

Опісля на усіх присутніх чекав святковий фуршет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Семен Показати IP 12 Листопада 2014 15:23
Может, и мне покататся после шампанского с коньяком?
Вікторія до Семен Показати IP 12 Листопада 2014 18:18
Ви, пане, козел козлом. Де тут вказано, що після символічного келиху шампанського хтось сідатиме за кермо? Копійка вам ціна, якщо чіпляєтесь до таких речей. Чи може Ви свідок Єгови? Чи закодований і ніколи вам пригубити не дововодилось? Ганьба, ви - жовчоплюй!
читач Показати IP 12 Листопада 2014 17:42
Невже в журналіста ВН немає жодної краплі співчуття до людей на візочках,які радіють події і накрили собі стіл.Невже це було основне на цьому заході.
Журналіст до читач Показати IP 12 Листопада 2014 18:15
Ви що, довбограй, перепрошую? Яке співчуття! У людей - радість. І чому б їм і не відкоркувати шампанське? Де тут хоч крапля іронії чи чогось поганого? Ви вже геть з'їхали з глузду з своїми недолугими коментарями. Знаєте, на фото - повноцінні, сповнені любові до життя люди. А помилка природи - це виключно ви. І співчуваю я ВАМ, а не цим людям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus