USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку возять на смітник «повітря»

15 Січня 2014 13:12
Не возити на сміттєзвалище, що у селі Брище, «повітря» закликав луцьких комунальників перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Про це він повідомив під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, що відбулося 15 січня.

Перший заступник міського голови вважає, що не варто вивозити на сміттєзвалище за межами міста гілки дерев.

«Іван Євгенович, кінчайте возити повітря на Брище. Я Вам говорив – у весняні, осінні, літні місяці ці гілки, які вивалюють на вулицях міста, Ви возите на Брище. Це повітря, його немає чого возити туди. Шукайте вихід, щоб всі ці речі робити всередині міста. Не потрібно його возити туди і потім казати, що машина поїхала і є великі витрати», - звернувся Святослав Кравчук до директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А куди тоді? Показати IP 15 Січня 2014 17:13
Давайте всі гілки що позрізують навесні в Луцьку, звеземо на велику купу наприклад у парк. А на Івана Купала підпалимо ту купу і будемо стрибати через вогнище (це жарт), але ще до того люди порозбирають ті дрова на шашлики. Інший варіант - переобладнати котельні з газу на дрова (це теж жарт, тому що переобладнання в нашій державі - це завжди дорого).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus