USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зіткнулися дві автівки

4 Травня 2016 13:37
ДТП за участю двох автомобілів «Nissan» та «Mazda» трапилася близько 12 години на вулиці Рівненській, поряд з мостом. Рух вулицею тимчасово ускладнений.

Згідно з попередньою версією правоохоронців, причиною аварії стала необережність та порушення правил дорожнього руху.

На місце пригоди приїхали аж два екіпажі патрульної поліції. Один зайнявся оформленням ДТП, а інший – перевіряти кров водіїв на вміст алкоголю, бо, як розповіли поліцейські, алкотестер «Драгер» є не у кожній патрульній машині.

Алкоголю у крові водіїв не виявили. На місці пригоди патрульні наразі оформляють протоколи.

Учасники ДТП коментувати подію відмовились.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 4 Травня 2016 17:19
що цікаво, патрульні своїми автівками самі ускладнюють дорожній рух! А так взагалі шикарно живем , один автомобіль возить драгер, другий соплі витирає та фотографуе один одного, а розплачуємось за бензин та селфі ми - підвищенням ціни на газ та електрики!!!
Антон Показати IP 4 Травня 2016 22:13
і що тут такого? яке це дтп?От в Києві двоє розбилися зранку Ну задів трохи,поцарапав. І це потрібно двома екіпажами їхати? І так зрозуміло,що сірий винен,значить на бензин в них є а на драгери в кожній машині немає? Оце так економія.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus