USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У московському метро загинула українка – МЗС

16 Липня 2014 18:28
Серед загиблих в аварії в московському метро є українка 1957 року народження.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу МЗС.

Її тіло було упізнано і знаходиться в Судово-медичному морзі "Царіцино". Тіла всіх загиблих упізнані, інших громадян України серед загиблих немає, зазначають в МЗС.

За станом на 16:45 годину середи, внаслідок аварії в Московському метрополітені 23 особи загинули, 146 осіб госпіталізовано, 12 особам надано медичну допомогу амбулаторно.

Серед постраждалих також є три громадянки України, дві з них після отримання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовились, одна громадянка знаходиться у 13-му відділенні травматології Міської клінічної лікарні № 64 м.Москва.

Справа залишається на контролі МЗС та Посольства України в Російській Федерації.

Як відомо, 15 липня в московському метро три вагони поїзда зійшли з рейок в 200 метрах від станції метро "Слов'янський бульвар" Арбатсько-Покровської лінії.

В в результаті інциденту рух було перервано і в метро скупчилася велика кількість пасажирів на станціях "синьої" гілки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus