USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі продовжили карантин

9 Квітня 2020 19:49
У Польщі продовжили карантинні обмеження на тлі поширення коронавірусу.

Про це повідомляється на Twitter канцелярії польського прем’єр-міністра Матеуша Моравецького, передає Главком.

Так, до 19 квітня продовжили заборону на роботу торгових центрів, кінотеатрів, перукарень, косметичних центрів. Винятком, як і раніше, будуть продуктові магазини та аптеки. На десять днів також продовжили обмеження по кількості людей у магазинах та церквах. Великі будівельні магазини будуть закриті на вихідних.

До 26 квітня продовжать закриття шкіл в країні, заборону повітряного та міжнародного, а також залізничного сполучення.

«Ми також продовжуємо закриття кордонів, санітарний прикордонний контроль і обов’язковий карантин», – сказав Моравецький.

За його словами, обмеження на масові заходи будуть діяти до подальшого повідомлення. При цьому польський прем’єр зазначив, що деякі введені обмеження будуть працювати ще довше.

Раніше Матеуш Моравецький заявив, що у Польщі піку захворюваності на коронавірус можна очікувати в травні-червні.

До слова, президент Республіки Польща Анджей Дуда вважає, що в умовах карантину, призначені на 10 травня чергові вибори президента можуть відбутися в країні шляхом кореспонденційного голосування поштою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus