USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Росії розбився пасажирський літак, вижила лише трирічна дівчинка

15 Листопада 2017 10:28
Пасажирський літак L-410, що належить авіакомпанії "Хабаровські авіалінії", на борту якого було сім осіб, потрапив в аварію недалеко від селища Нелькан, куди здійснювався переліт. З усіх, хто знаходився на борту, в результаті аварії вижила лише дитина. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Головне управління МНС у Хабаровському краї.

"В 13.30 (5.30 по Києву) 15.11.2017 р. в Центр управління в кризових ситуаціях МНС Росії по Хабаровському краю від служби Росаеронавігації надійшла інформація про те, що при заході на посадку в 2 км від аеропорту п. Нелькан Аяно-Майського району зникло з радарів судно Л-410, яке прямувало за маршрутом Хабаровськ - Миколаївськ-на-Амурі - Нелькан. За попередніми даними, на його борту перебувало 7 осіб, у тому числі 2 члени екіпажу", - йдеться в повідомленні.

Слідство розглядає три версії НП: несприятливі погодні умови, помилка пілотування, технічні несправності.

Трирічна дитина, що вижила у катастрофі літака в Хабаровському краї, доставлена в лікарню у важкому стані.

"Дівчинка, що вижила, перебуває у лікарні, медики оцінюють її стан як важкий, але стабільний", - повідомляють "РИА Новости".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus