USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ростові російський блогер знайшов «дивні» свіжі могили

12 Жовтня 2014 10:37
Підозри викликає той факт, що поховання зроблені далеко від центральних алей і навіть не на нових кварталах, де ховають зараз, - інформує УНІАН.

Російський блогер у своєму ЖЖ повідомляє, що виявив на кладовищі в Ростові-на-Дону "дивні, якщо не сказати більше, поховання". "Минулого року, в травні, коли я ховав свого батька, нам виділили місце прямо навпроти тільки що відбудованого ЖК "Суворовський", який збудувало Міноборони РФ для військовослужбовців.
І тут на відшибі, навпроти "Суворовського", поховання розташовувались обабіч ґрунтової дороги, на якій навіть могли роз'їхатися два автомобіля. А цього разу під'їхати ми не змогли... Довелося залишити машину і йти пішки. Замість дороги з'явилися три ряди ось таких поховань", - пише блогер.
"Більшість поховань - це НМ або НЖ. Я так розумію "неизвестный мужчина" і "неизвестная женщина". У більшості дата смерті літо-осінь 2014, більшість зазначено як 20-30 років, 40-45 років... Майже всі до 60 років. Але багато і поховань із зазначеними прізвищами та іменами. Там теж усі молоді. І дати смерті є і 2014 і 2013 рік, і навіть на 2012 рік. Очевидно, що поховання були зроблені в один час, тому що я сам там бував і видно, дорогу віддали під поховання зовсім недавно. Вони всі зовсім свіжі", - наголошує він.
Підозри викликає і той факт, що поховання зроблені далеко від центральних алей і навіть не на нових кварталах, де ховають зараз. Саме вдалині й на околиці, куди можуть потрапити тільки родичі тих, чиї могили там знаходяться, зазначає блогер. Деякі користувачі ЖЖ у своїх коментарях припускають, що йдеться про поховання убитих в Україні російських громадян: військових і просто добровольців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus