USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У таборі під Луцьком отруїлися 10 людей, половина – іноземці

13 Липня 2016 09:42
Масове харчове отруєння зафіксували у таборі під Луцьком. Із симптомами кишкової інфеції злягли десятеро відвідувачів християнського табору "Радість", що поблизу села Озеро, Ківерцівського району.

Ситуація тягне на міжнародний скандал, оскільки половина пацієнтів - громадяни Британії. Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Дев'ятеро пацієнтів з отруєнням поступили до Волинської обласної інфекційної лікарні. Одна людина лікуватися відмовилася.

Постраждалі - люди віком від 18 до 30 років, серед них - одна дитина, віком 9 років. Стан дитини наразі покращується, - повідомила завідувач відділенням дитячих кишкових інфекцій Ірина Капустіна.

Як розповіла заступник головного лікаря обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська, хворі не мають претензій до самої бази відпочинку, кажуть, харчування їм подобалося.

Яку саме інфекцію підчепили в «Радості», лікарі поки з’ясовують. Сьогодні іноземні гості мали повертатись додому. Однак, чи дозволить їм тепер це їхній стан здоров’я - поки невідомо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нхя не смішно Показати IP 13 Липня 2016 09:56
Купалися в фекальній калюжі в с. Озеро?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus