USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському люди понівечили майно Партії регіонів. ВІДЕО

24 Січня 2014 18:31
Уже другий день вирує громадський неспокій у Володимирі-Волинському. Вчора тутешні люди закидали яйцями і зірвали портрет Януковича, вивішений бензиновим магнатом Сергієм Ковальчуком на своєму офісі, а нині – порвали банер, табличку і скинули прапор з місцевого осередку Партії Регіонів, - пише Слово Волині.

Громада міста, обурена звірячими вбивствами вже сімох активістів Євромайдану у Києві, зібралась на площі Героїв, біля портретів перших трьох жертв снайперів - відбувся молебень за душі усіх невинно вбитих за Україну, а також за те, щоб Господь подарував президенту Януковичу і правоохоронцям мудрість у прийнятті рішень.

Разом з володимир-волинцями і священиками УПЦ КП українською мовою молився і римо-католик, настоятель місцевого храму Іоакима і Анни, отець Лєшек.

Після народного віче громада рушила до райдержадміністрації і райради, звідки змусила вийти головних регіоналів Володимирщини – голову райради Степана Слащука і голову райдержадміністрації Валентина Скубу.

Люди кричали цим чиновникам «Ганьба!», вимагали вийти з партії Регіонів, зняти з себе тавро опосередкованої причетності до вбивств. Під тиском громади Степан Слащук написав відповідну заяву, а його колега по партії – відмовився.

Депутати-євромайданівці також домоглись призначення позачергової сесії на 25 січня, на якій планують обговорити події в країні і виробити план дій на місцях.

Далі дорога мітингувальників пролягла до штабу партії Регіонів – тут кілька активістів видерлись по стіні на балкон партійного офісу і порвали на шматки банер, вивіску і скинули прапор регіоналів – натомість встановили державний, жовто-блакитний.

Наступною зупинкою демонстрації стала міська рада, з якої, на вимогу людей, вийшов міський голова Петро Саганюк, котрий перебуває на цій посаді вже третій термін поспіль. Він вказав на прапор Євросоюзу, що від самого початку Євромайдану, вже два місяці, майорить над будівленю мерії і сказав: «Ось моя позиція. Вже є рішення суду про зняття цього прапора, але я його знімати не збираюсь, бо разом з народом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 24 Січня 2014 20:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus