USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Убивця волинського вчителя досі на свободі

21 Листопада 2014 12:19
Після того, як суд визнав винним 78-річного мешканця Володимира-Волинського в убивстві 70-річного вчителя, за ґратами винний не опинився.

Про це стало відомо під час 31 чергової сесії обласної ради сьогодні, 21 листопада.

Заступник голови облради Олександр Пирожик озвучив депутатський запит до прокуратури області. З його слів, до нього звернулася донька убитого Майя Нагорняк. У лютому в Володимирі-Волинському сталося вбивство: її батька, 70-річного вчителя Володимира Нагорняка, вбив 78-річний володимирчанин Попов.

Суд визнав винним убивцю, але той досі на свободі. Як стало відомо – чоловіка розбив параліч, тож йому призначили домашній арешт.

Однак родина загиблого вважає, що слідство спеціально проводили таким чином, аби злочинець уникнув покарання. Тож, вони просять прокуратуру дати оцінку діям працівників Володимир-Волинської міліції.

Запит депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus