USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учасник АТО: це або театральна вистава, або фікція

12 Травня 2014 18:31
Антитерористичну операцію не можна проводити тими методам, які застосовуються на сході України, заявив заступник командира батальйону «Азов» Ярослав Гончар. Він брав участь у звільненні маріупольського міськвідділу міліції 9 травня, - повідомляє «Радіо Свобода».

«Три тижні ми (спецпідрозділ МВС «Азов» – ред.) перебуваємо на Азовському узбережжі. Люди на вулиці зомбовані російською пропагандою. Вони дійсно відверто вважають, що ми фашисти, хунта. З такими людьми потрібно працювати: говорити, пояснювати. А ось цього ніхто не робить. Весь план дій полягає у тому, щоб набігти ордою і всіх побити», – сказав Гончар.

З його слів, виникає дуже багато запитань до організації АТО в Маріуполі.

«Під час обговорення плану АТО у кабінеті начальника міліції, у нього не було навіть карти міста, планів захоплених будинків та оперативної інформації про організаторів нападів на адмінбудівлі», – заявив заступник командира батальйону «Азов».

Як розповів Ярослав Гончар, під час операції зі звільнення приміщення міліції у Маріуполі батальйону «Азов» вдалося захопити одного із керівників нападників.

«Нам вдалося схопити одного із організаторів штурму будівлі на прізвисько «Мангуст». Після цього ми передали його бійцям внутрішніх військ. Але як виявилося у подальшому його відпустили», – зазначив Гончар.

9 травня група сепаратистів, озброєних автоматичною зброєю, напала на міськвідділ міліції у Маріуполі. У будівлі відбувся бій, в якому брали участь підрозділи Нацгвардії, внутрішніх сил, спецпідрозділу МВС «Азов».

Згідно з даними департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, під час антитерористичної операції в Маріуполі загинули 9 людей, поранені 42.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
п Показати IP 12 Травня 2014 20:22
коментар було видалено
Церковна миша Показати IP 12 Травня 2014 20:55
Слова людини з тверезою головою.
саня до Церковна миша Показати IP 12 Травня 2014 21:37
згоден, 100% все можна вирішити перемовинами та розумною інформацією, а не террором - це тільки підігріває народ сходу, що й потрібно озброєним сипаратистам. Мирне вирішення конфлікту зніме зацікавленність та підтримку населенням цих огруповань.
Дончанин до саня Показати IP 12 Травня 2014 22:08
Угу, особенно с учетом того, что начальник милиции сначала подстрелил своего сотрудника, а затем вызвал нацгвардию.
нац гвардієць до Церковна миша Показати IP 12 Травня 2014 22:08
За непрофйесійності керівників держави, ми крок за кроком розвалюємо державу. Голослівними заявами Турчинових Парубіїв ми просрали Крим. Тепер на 99 % просрали Луганську і Донецьку область. Які області будуть наступні? Лідери самопроголошенних областей, уже держав, покажуть приклад і не сприймуть ніяких умов Києва, це було вже очевидно місяць назад, коли нащі БЮТовські бездарі займались губошльпством.
Дончанин до нац гвардієць Показати IP 12 Травня 2014 22:11
Які області будуть наступні? - Все остальные 7 областей, ранее принадлежавших Малороссии (это, как минимум).
Юрий до Дончанин Показати IP 13 Травня 2014 01:04
Я думаю вряд ли народ не допустит - если конечно не набежит стадо диверсантов савтоматами
мирна Показати IP 12 Травня 2014 21:41
яке звільнення маріупольського міськвідділу міліції? Вони розстріляли міліціонерів і спалили будівлю! Це все відео в неті є!!!
Игорь Показати IP 13 Травня 2014 01:08
Общие потери карателей в Донбассе за 2-8 мая 2014 года Около 200 убитых и раненых: из них - около 110 экстремистов "Правого сектора" - около 20 - военнослужащих 95 аэромобильной Житомирской бригады - около 10 сотрудников МВД -около 50 сотрудников СБУ Украины (Сумская "Альфа полностью уничтожена и т.д.) - 20 сотрудников ЦРУ - семь боевых вертолетов («Ми-24» и «Ми-8») -1 Хаммер
вік до Игорь Показати IP 13 Травня 2014 08:17
Одне слово-карателі і ми знаємо з історії,що з карателями і їх керівниками сталося тож це чекає і на теперішніх.Але Україну то розвалили і її вже ніколи такої як була не буде як не ліпи.На сході повним ходом йде громадянська війна і партизанщина.Ми різні східняки ізахідняки-у нас різні бажання ,цінності і дуже прикро що за 23 роки незалежності влада нічого не зробила щоб нас об"єднати,жодного кроку.Нехай люди говорять російською,нехай співпрацюють з Росією,бо в них все зав"язано на Росії,а ми їздимо в Польщу возимо цигарки,контрабанду...Нема України
Игорь до вік Показати IP 13 Травня 2014 13:49
за 23 роки незалежності влада сделала все от нее зависящее для обострения конфликта,одни сознательно,нагло продвигая раскол, другие закрывая на первых глаза. В 1992 деление на запад - восток было условным -в2004 оно уже было оформлено партиями как свои"электоральные площадки". В 2014 мы узнали что делимся на"патриотов",титульную нацию ина "тиушек",москалей. Украина которая существовала23года кончилась ,но не надо заблуждаться что это произошло сомо собой.
100 до Игорь Показати IP 13 Травня 2014 12:51
карателі це там в Путінляндії
100 до Игорь Показати IP 13 Травня 2014 12:51
коментар було видалено
Беларус Показати IP 13 Травня 2014 08:47
Очевидно, что антитеррористическую операцию должны проводить специальные и хорошо обученные подразделения в связке с милицией. Но что мы видим - милиция не хочет, так как её зашугали. А национальная гвардия состоящая из правого сектора и других бандитов, не умеет ничего кроме как по карманам шарить. Нельзя доверять оружие бандитам и другим незаконным формированиям, от того что вы их назвали Нац гвардией их суть не изменилась. Но что делать, ведь и власть у вас по сути бандитская.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus