USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Учасники Євромайдану потрапили до Книги рекордів України

23 Грудня 2013 07:00
Учасники столичного Євромайдану потрапили до Книги рекордів України за найбільш масове виконання національного гімну - 200 тисяч осіб. Про це повідомляють «Коментарі».
Як йдеться у повідомленні, про це було оголошено в рамках Народного віче на Майдані Незалежності .
«Всі ви - герої, який встановили тут багато рекордів, які не можна просто підрахувати. Але є один рекорд, який ми підрахували - рекорд виконання національного гімну людьми, яких зібралося понад 200 тисяч», - сказав експерт Книги рекордів України.
На його думку, також український народ встановив ще один значимий рекорд - формування громадянського суспільства в найбільш короткі терміни.
Сертифікат, що підтверджує співочий рекорд Євромайдану, вручено «живому символу» акції - Руслані.
Однак сама співачка запропонувала передати цей сертифікат студентам, які стояли на Майдані вночі 30 листопада. «Я, в першу чергу, хочу віддати цей сертифікат тим студентам, які стояли тут в ту ніч - 30 листопада, і я хочу віддати цей сертифікат всім тим хлопцям і дівчатам, які, виконуючи гімн під стелою, відстоювали просту людську гідність», - сказала Руслана.
ВІДЕО, змонтоване журналістами ТСН – тисячі українців, які в один голос співають національний гімн на майданах, у метро і навіть на вершині гори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гінесс Показати IP 23 Грудня 2013 08:08
Все! Мета досягнута по домівках!:)
123 Показати IP 23 Грудня 2013 10:59
"Учасники столичного Євромайдану потрапили до Книги рекордів України по статті масовий ідіотизм"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus