USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Україна відкриватиме фінал Євробачення-2014

10 Травня 2014 09:39
Представниця України Марія Яремчук з піснею "Tick-Tock" виступатиме першою у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2014, який відбудеться 10 травня в Копенгагені (Данія), - повідомляє УНІАН.

"З одного боку, це так престижно - відкривати таке грандіозне шоу як Євробачення, а з іншого боку - дуже хвилююче. Але я сподіваюся , що № 1 стане для мене щасливим", - сказала Яремчук, коментуючі підсумки напівфіналу пісенного конкурсу, повідомляє 5 канал.

Всього за перемогу в фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2014 боротимуться представники 26 країн.

Конкурсанти будуть виходити на сцену в такому порядку: Україна, Білорусь, Азербайджан, Ісландія, Норвегія, Румунія, Вірменія, Чорногорія, Польща, Греція, Австрія, Німеччина, Швеція, Франція, Росія, Італія, Словенія, Фінляндія, Іспанія, Швейцарія, Угорщина, Мальта, Данія, Нідерланди, Сан-Марино і Великобританія.

Нагадаємо, новину про вихід Росії у фінал пісенного конкурсу зал засвистав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 10:22
І пісня і виконання від України цього року відверто кажучи слабуваті. Країна-переможець цього року для мене Швеція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus