USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці запитують у Януковича, як часто він сповідається. ВІДЕО

25 Лютого 2011 10:59
У рамках телепроекту «Розмова з країною» волиняни задали президенту України Вікторові Януковичу найменше запитань.
Загалом до президента надійшло понад 7 тисяч запитань, – повідомив головний редактор УНІАН Олександр Харченко, пише сайт агентства.
Найбільше – із Києва (11%), Донецької (8,7%) і Київської областей (8,42%).
Найменше запитань задають жителі Чернівецької та Волинської областей, що, на його думку, пов'язано з кількістю населення у цих регіонах.
Що стосується тематики запитань, то 6% пов'язані з внутрішньою політикою, 9% – з економікою, 1,5% – з міжнародною політикою, інші теми – на рівні 1% або менше.
Харченко наголосив, що, за умовами проекту, всі сім тисяч запитань будуть передані до Адміністрації Президента, оброблені там, і люди отримають відповіді на всі поставлені запитання, навіть якщо вони не будуть відібрані для участі у прямому ефірі.
Найактуальніше питання, яке хвилює українців, – як вижити на пенсію у 800 гривень, на зарплату у 1000 гривень.
«І ключові слова тут – не як жити, а саме вижити. На нашу думку, це без будь-яких соціальних досліджень показує, у якій точці перебуває наше суспільство, – зазначив він. Крім того, одне із найпоширеніших запитань, – «де обіцяне покращення життя вже сьогодні?»
Причому, сказав він, це запитання формулювалося у різних формах – від агресивної до іронічної.
«Приблизно 1% займають запитання про особисте життя Президента. Тут людей цікавлять різні сфери: як часто Ви сповідуєтеся, яку пісню Ви співаєте на сімейному застіллі, який рівень у Вас IQ, як Ви познайомилися з дружиною, Ви є великим любителем взуття зі страусової шкіри, розкажіть, як правильно доглядати за таким взуттям і так далі», – розповів Харченко.
За його словами, незначну частку становлять запитання, пов'язані з проблемами свободи слова, демократії, громадянського суспільства.
Нагадаємо, «Розмова з країною» Президента Януковича відбудеться 25 лютого і буде присвячена першій річниці його президентства.
У рамках проекту будуть проведені прямі включення із 16 куточків країни, які транслюватимуть шість загальнонаціональних каналів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 25 Лютого 2011 11:06
Show must go on..... Репетиция шоу Януковича: "Слышишь, а людей мне убирать из кадра?" ВИДЕО. http://censor.net.ua/ru/video_news/view/157815/repetitsiya_shou_yanukovicha_slyshish_a_lyudeyi_mne_ubirat_iz_kadra_video
Юрій Ричук до seal Показати IP 25 Лютого 2011 11:13
Дякую за посилання )
seal Показати IP 25 Лютого 2011 11:50
А ось так народ "добровільно" збирається на відеозустріч з ПРезидентом в центрі Києва. ВІДЕО. http://censor.net.ua/ru/video_news/view/157872/v_tsentre_kieva_sobirayut_lyudeyi_dlya_razgovora_s_prezidentom_stante_po_pyat_ne_nado_menya_snimat_video
юрій Показати IP 25 Лютого 2011 12:00
Дивлюсь "шоу"пана Президента!Стидно в душі,що керманич держави так неграмотно розмовляє!
seal Показати IP 25 Лютого 2011 13:18
А таким чином набирають прихильників на мітинг "підтримки". http://rabota.slando.com.ua/kiev_city/miting-25-fevralya-kiev_P_31822308.html?nrk=UA-KIEV&search_terms
Ko3bMa Показати IP 25 Лютого 2011 13:48
а що, якщо сповідатись ходить то це признак чесності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus