USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Верховна Рада вирішить, чи проводити всеукраїнський референдум

28 Квітня 2014 16:36
Верховна Рада України у вівторок, 29 квітня, планує розглянути питання про проведення всеукраїнського референдуму.

Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

"Завтра Рада розгляне питання про проведення всеукраїнського референдуму", - сказав міністр.

За його словами, "додаткову інформацію надасть уряд".

Сьогодні з'явилася інформація про те, що РНБО на своєму засіданні ухвалила рішення про проведення всеукраїнського референдуму з приводу державного ладу України. За інформацією президента аналітичного центру "Відкрита політика" Ігоря Жданова, референдум пропонується провести 15 червня, проте це рішення має затвердити парламент.

Раніше виконувач обов'язків Президента України Олександр Турчинов заявив, що не виключає можливості проведення всеукраїнського референдуму з питання держустрою країни одночасно з проведенням президентських виборів, запланованих на 25 травня. Прихильники федералізації в Донецькій області заявили, що не вірять твердженням Турчинова про можливе проведення загальноукраїнського референдуму про державний устрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Закон Показати IP 28 Квітня 2014 17:37
Референдум обов'язково! І українці повинні проголосувати,щоб Україна стала 51-м штатом США. Жиди українського походження розікрали і вивели в офшори на незлічені мільярди доларів,а простих громадян-українців зробили злидарями.Зараз планово здають Україну кацапам.Це вже верхня межа недопустимості. А американські жиди немають куди вкладати долари,вони б з великим задоволенням вклали їх в Українську економіку і через десять років Україна мало чим би відризнялася від Америки.
Дончанин до Закон Показати IP 28 Квітня 2014 18:37
Учитывая то, что сейчас в США идет сбор подписей по решению вопроса о присоединении к России, то не проще ли нам опередить США в этом вопросе? Так как при этом нам достанется больше финансов из государственного резерва России, чем США.
Olha Показати IP 28 Квітня 2014 19:04
Спочатку потрібно відмінити нелегітимні вибори президента.Бо після референдуму в Україні можливо буде парламентсько - президентська форма правління.Президента,можливо,обиратимуть в двопалатному парламенті,а прем'єра -прямими виборами.І ще.Я запропонувала місту областного значення Нововолинську проект Статуту автономного міста.Можна ознайомитись на сайті Нововолинськ інформаційний.Новини. ,в Рубриці Статут Нововолинська.
ВОНО Показати IP 29 Квітня 2014 08:49
нічого не робити, а лише голосувати і майданити. І чим я так бога прогнівив що народився серед ідіотів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus