USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Відновлення луцького спиртзаводу – питання не на часі?

28 Травня 2014 11:07
Депутати Луцької міської ради відмовилися розглянути питання про звернення до Кабміну, що стосувалося б відновлення роботу Луцького спиртогорілчаного комбінату.

Під час 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28-го травня, з відповідною пропозицією виступив депутат Сергій Сівак.

«Раніше уже ми робили подібне звернення. Нам з Кабміну сказали, що, нібито, немає попиту на волинську продукцію. Якщо буде попит, то відновимо роботу. За два тижні ми провели роботу й у нас є 5 гарантійних листів від оптовиків, 3 - з яких всеукраїнські, 2- обласні», - говорить Сергій Сівак.

Він наголосив, що на підприємстві 170 працюючих і Луцький спиртзавод дає чималі надходження у бюджет.

«Пропоную не підтримати це питання, бо внесення цього питання - порушення регламенту, адже внесено не завчасно, пропоную його перенести на червневу сесію, а зараз не підтримувати», - говорить секретар Луцької міськради Сергій Григоренко.

Сергій Сівак наголосив, що це питання вкрай актуальне, адже це і робочі місця, і надходження в бюджет.

Пропозицію депутата більшість не підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 28 Травня 2014 11:14
Тепер у нас єдиний "експерт" з регламенту - "друга особа в місті", як він сам себе називає - Григоренко.
спирт до лучанин Показати IP 28 Травня 2014 12:10
Чудаки в тій раді не розуміють які це податки і надходження до бюджету міста! Бо їм нічого не перепаде, от і тормозять все! Неуки!!!
123 Показати IP 28 Травня 2014 12:15
Тепер ми бачимо що місцевий бюджет міськраді не потрібний! Спирто горілчаний комбінат може приносити в місяць десять мільйонів гривень в місцевий бюджет! Міськрада може тільки землю продавати! Робити вони не вміють!
Громада Показати IP 28 Травня 2014 15:58
Люструвати тих григоренків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus