USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віртуальна прогулянка Луцьком з’явилась у Яндексі

29 Січня 2013 12:10
Завдяки Яндексу відтепер всі бажаючі можуть віртуально познайомитися з Луцьком на Яндекс. Картах.
Тут з’явилась функція - панорами вулиць Луцька.

Про це повідомляє прес-служба компанії «Яндекс.Україна».

Завдяки новій функції потенційні відвідувачі та туристи обласного центру мають змогу попередньо оглянути найголовніші пам’ятки Луцька та його вулиці та створити попереднє враження про місто. Втім і самі лучани можуть скористатися цим нововведенням на Яндекс. Картах, наприклад, у негоду. Знімки міста, головних вулиць та архітектурних пам’яток можна легко надіслати друзям електронною поштою чи поширити в соціальних мережах.

В Інтернеті можна здійснити променад такими вулицями як Братковського, Лесі Українки, Ковельською, проспектом Волі, Президента Грушевського, Відродження тощо. Відтепер можна віртуально потрапити до замку Любарта чи Петропавлівського костелу в Лютеранську кірху або аптеку-музей.

Під час підготовки проекту панорамного Луцька на Яндекс. Картах ініціатори відзняли практично весь центр, основні вулиці та пішохідні зони Луцька. Зйомками міста займалися партнери Яндекса в червні минулого року. Панорамомобіль проїхав 138 кілометрів та зробив понад 15,5 тисячі знімків. Близько чотирьох тисяч кругових панорам Луцька можна знайти на maps.yandex.ua. Крім обласного центру Волинської області, на сервісі можна побачити панорами ще 57 українських міст.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Студент Показати IP 29 Січня 2013 18:51
Мене також сфоткали, але судячи з одягу це явно не в червні було
Лучанка Показати IP 30 Січня 2013 09:37
Ааааааааааааааа СЕНСАЦІЯ!!! ТАК ПИШЕТЕ НІБИ В АНТРАКТИДІ БІЛІ ВЕДМЕДИКИ ВЗНАЛИ ПРО ЛУЦЬК...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus