USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам порадили виготовляти сантехніку з підігрівом

24 Червня 2014 17:46
Волинянка, яка побувала у Японії, розповіла про «дивовижне ноу-хау» в «країні сонця, що сходить». Так, величезною популярністю серед японців користуються унітази із підігрівом.

Саме про такі «досягнення у технології та науці» розповів депутат облради Віктор Прокопчук під час засідання інтерактивного прес-клубу на тему: «Чи обійдеться Волинь без російського газу?» сьогодні, 24 червня.

Він зауважив, що його знайома волинянка, приїхавши з Японії, поцікавилась, чому на Волині до цих пір не виготовляють унітази з підігрівом, якщо існує проблема з опаленням. Виявилось, що згідно із японськими державними стандартами, температура у приміщеннях може сягати позначки всього лише 10 градусів вище нуля, і це вважають нормою. Саме за таких умов і приходять на допомогу підігріті «білі друзі».

Нагадаємо, сьогодні, під час інтерактивної прес-конференції у редакції газети «Волинь-нова» волинські посадовці та обранці громади розмовляли про те, що буде із областю після того, як «Газпром» остаточно перекриє газові вентилі для України та яка альтернатива природньому газові на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Джулія Показати IP 24 Червня 2014 17:56
І жити у кімнаті з сантехнікою пропонується??
Дід Панас Показати IP 24 Червня 2014 18:02
коментар було видалено
Дід Панас до Дід Панас Показати IP 24 Червня 2014 23:43
коментар було видалено
Дід Панас до Дід Панас Показати IP 25 Червня 2014 01:45
вас вже морально готують до "згідно із японськими державними стандартами, температура у приміщеннях може сягати позначки всього лише 10 градусів вище нуля, і це вважають нормою"
дід Свидригайло Показати IP 24 Червня 2014 18:19
Треба не унітаз з підігрівом, а запор лікувати. Тоді не виникне потреба гріти і довго сидіти
Яяя до равлик Показати IP 24 Червня 2014 22:04
Той дід прилип має температуру мозку -10 ,одним словом він якийсь відморожений
Корінний лучанин Показати IP 24 Червня 2014 22:19
А волинянка ніяке "ноу-хау" з України не пропонувала японцям, а ніж оце "гав-ноу" пропонувати волинянам з Японії? Нехай спочатку сама погріє свій зад, вивчить наслідки на собі, а потім проведе МАЙСТЕР- КЛАС для "непродвинутих" волинян. Може після аварії на АЕС у ФУКУСІМІ у японців проблеми з енергетикою і у них залишилось єдине місце в квартирі де можна погрітись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus