USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка Майя Москвич виборола золото на «Іграх нескорених»

26 Жовтня 2018 08:07
Золоту нагороду виборола волинянка Майя Москвич на Іграх нескорених.

Про це повідомили на офіційній сторінці Ігор Invictus Games: Team Ukraine, передає Експрес онлайн.

"Це просто неймовірний результат. Особливо враховуючи, що спортивний лук Майя вперше взяла до рук у березні цього року за порадою Дмитра Сидорука під час тестування", - йдеться у повідомленні.


Сама ж волинянка подякувала Богу і тим, хто вірив, молився і підтримував! Про це вона написала на своїй сторінці в мережі.

"Дякую хтим, хто був моїми крилами, обіймами і натхненням! Окрема подяка тренеру Ольга Ягодкина (Olga Yagodkina)!

Присвячую всім, хто залишився живий після Майдану і війни, і хоча б раз думав: навіщо? чому хтось загинув, а я лишився жити... ? Це не нам було вирішувати! Але як жити далі - вирішуємо саме ми!

Для довідки: мене таки змусили вранці стріляти без шнурочка. І хоч мої постріли були вже не такі бездоганні, як вчора, вони були достатні для результату. А останній, як ви і просили - в «яблучко».

Олександр Зозуляк отримує срібло і ми сьогодні нашою командою лучників поповнюєм скарбничку збірної на + 3", - йдеться у дописі Майї.


До слова, нагадаємо, Україна вже вдруге бере участь в «Іграх нескорених», які цьогоріч відбуватимуться в австралійському Сіднеї. В складі збірної команди країни бере участь волинянка Майя Москвич – єдина жінка у команді. Урочисті проводи у Луцьку відбулися 27 вересня. Окрім того, спортсмен з Ковеля Богдан Оксентюк здобув бронзову медаль на «Іграх нескорених».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянка Показати IP 26 Жовтня 2018 13:55
МОЛОДЕЦЬ!!!
лучанин Показати IP 26 Жовтня 2018 16:25
Це,що за пі*ар мінусує?
Чес Показати IP 26 Жовтня 2018 21:59
Майє, вітаю)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus