USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни вибороли дві золоті медалі на Європейських іграх

24 Червня 2019 18:17
За аналогією до Паназіатських чи Панамериканських ігор, з 2015 року у Європі започатковані спортивні змагання – «Європіада» або «Європейські ігри». Сьогодні до їхньої спортивної програми входить 15 олімпійських та 2 неолімпійських дисципліни. Змагання проводяться раз в чотири роки за рік до літніх Олімпійських ігор, інформує відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

З 21 до 30 червня поточного року Мінськ приймає ІІ Європейські ігри. Цього річ збірну України представляють 198 спортсменів у 15 видах спорту. Зокрема, від Волині 6 представників:

Рибачок Андрій – веслування;

Вандюк Андрій – веслування;

Повх Марія – веслування;

Коб Тетяна – бокс;

Гуцол Євген – легка атлетика;

Даниленко Данило – легка атлетика.

За результатами другого дня змагань волинські спортсмени вибороли дві золоті медалі. Данило Даниленко показав найвищий результат в змішаній легкоатлетичній естафеті на дистанції 4×400, а Євген Гуцол – у змішаній легкоатлетичній естафеті-переслідуванні – 800м – 600м – 400м – 200м.

Тренери Вегнер О. А., Вегнер О.І та Вегнер О.А, Пилипей Л.П. Обидва спортсмени є учнями обласної школи вищої спортивної майстерності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus