USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин - чемпіон України

3 Серпня 2014 09:00
Вихованець Ратнівської ДЮСШ та дитячо-юнацької школи «Волинь», Євген Старушик з Ратного, став чемпіоном України серед студентів.

Десять найсильніших, у футбольному плані, вищих навчальних закладів були розподілені на дві групи. П’ять турів групового етапу відіграли восени 2013 року, а інші три мали грати весною 2014-ого, але у зв’язку з анексією Криму Росією, сімферопольські спудеї знялися зі змагань.

У групу до майбутнього переможця турніру, Київського національного торгівельно-економічного університету (команда СК «КНТЕУ-Меркурій»), потрапили студенти із Запоріжжя, Одеси, Сімферополя та земляки-кияни та, власне, наш краянин Євген. У другій групі розмістилися Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Кременець та ще один ВУЗ із столиці країни.

Згідно з регламентом турніру кожному вишу можна було заявляти кількох професіоналів та студентів з інших навчальних закладів, при умові, якщо ті ще здобувають вищу освіту. За КНТЕУ бігали у минулому футболісти юнацьких команд київських «Арсеналу», «Оболоні», РВУФКу.

До плей-офу виходили по дві команд з кожної групи. Такими щасливчиками стали: київський НТЕУ, Тернопіль («Тернопіль-Педуніверситет»), Запоріжжя («КПУ-Спартак»), Кам’янець-Подільський («Спортлідер+ – К-ПНУ»).

Матчі півфіналу та фінал відбулися 13-14 травня у Запоріжжі. На шляху до фіналу Євген та його однокурсники мінімально здолали тернопільчан (1-0), які є дублерами однойменної команди першої ліги та студентськими чемпіонами Європи 2009 року.

У останньому поєдинку кияни зіграли внічию (2:2) з номінальними господарями-запоріжцями. У серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися спудеї із КНТЕУ, яких тренують Олексій Яценко та Олег Фесенко.

За тріумф кожен переможець отримав від імені рідного закладу по тисячі гривень та годинник.

Зі слів Жені, після перемоги вони повинні були вирушити до Роттердаму, аби захищати спортивну честь України. Однак організатори турніру пообіцяли влаштувати українцям подібну мандрівку наступного року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петьо Показати IP 5 Серпня 2014 11:29
Нікого не бентежить, що подія трапилась аж 14 травня?
іван Показати IP 6 Серпня 2014 20:04
Петьо, ти вже усіх заїбав із своїми ідіотськими коментами і сранням на усіх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus