USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинське відео потрапило до 10 найкращих роликів про Європу

12 Червня 2015 13:25
Відеоролик «Бути європейцем – це…» , знятий волинянкою Наталією Пітальовою, потрапив в десятку фіналістів конкурсу відео «Бути Європейцем», який організовує Представництво ЄС в Україні.

Наступного тижня серед десятки найкращих буде обрано 3 переможці, які будуть нагороджені подарунками від Представництва.

До поважного журі конкурсу входять: Оксана Панасівська, директор Ukrainian Media E-School, головний продюсер cool production, екс-головний продюсер телеканалу Новий; Вікторія Давидова, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Яніна Соколова, ведуча 5 каналу, експерт з кіно; Леся Шевченко, президент Фундації "Відкрите суспільство".

Нагородження трьох переможців відбудеться 1 липня о 14:00 у спорткомплексі «Олімпійський» (Київ, вул. Велика Васильківська, 55).

Нагадаємо, конкурс відеороликів «Бути Європейцем» є частиною проекту «Euroquiz: Європа починається з тебе», який включає в себе також онлайн-вікторину на тему ЄС та всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу для молоді.

Інші роботи десятки фіналістів можна знайти за адресою: http://euroquiz.org.ua/events/view/30
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожа Показати IP 13 Червня 2015 10:59
"Європейські" свині згадайте чия це гравюра в кінці ролика. В Європі є закон про авторські права.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus