USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські освітяни отримуватимуть зарплату попри карантин

25 Січня 2016 09:51
У Луцьку оголосили карантин. Так, у навчальних закладах обласного центру він розпочався сьогодні, 25 січня. Однак, на території області карантин оголошено не всюди: питання про те, вводити його чи ні, приймають винятково голови РДА.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 25 січня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Зі слів заступника голови ОДА Світлани Мишковець, згідно із чинним законодавством, на теренах області вводять карантин у тому випадку, коли 20% дітей усіх навчальних закладів - хворі. Зокрема, така ситуація спостерігається у Луцьку, Ковелі та Нововолинську. Власне, тому у вищезгаданих населених пунктах відсьогодні і ввели карантин.

Як пояснив волинський губернатор, за станом на сьогодні, на Волині хворіє на грип та ГРВІ 10% від загальної кількості учнів.

«Саме тому й відбулося обмеження роботи освітніх закладів районів і області.

Однак, попри впроваджений карантин і те, що луцькі школи закриваються, вчителі отримуватимуть сталу заробітну плату. Отримають, бо відпрацюють пропущені години з дітьми. Але я прошу звернути особливу увагу щодо забезпечення заробітною платою вчителів і отримання ними заробітної плати. Щоб не було такого, що протягом двох тижнів впровадження карантину ніхто не вчиться, а потім - все по плану. Завдання головних освітян області – не допустити скорочення шкільних програм», - підсумував Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 25 Січня 2016 10:15
Попри карантин? Волинські? Це може луцьку, бо в луцькому районі діти в селі навчаються чомусь і там в школах посидіть і зрозумійте як їм там зараз. ТАКА влада !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НІК Показати IP 27 Січня 2016 10:50
Кому платитимуть? Може тільки директорам? Бо директор школи пимусив всхі вчителів написати заяви на відпустку за свій рахунок!
мама Показати IP 27 Січня 2016 10:59
А ще заради економії зарплати примушують вчителів не здавати лікарняні і не подають заміну уроків.Можете позаздрити вчителям - як їм добре живеться. А де боротьба з корупцією?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus