USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські волонтери везуть допомогу бійцям АТО у екстремальні зони

19 Квітня 2016 12:29
Активісти відправились у екстремальні зони, зокрема селища Піски, Водяне, Тоненька, Мар’янка, Очеретне. Також вони відвідають головний штаб АТО, що в Краматорську. Військове керівництво підготувало для бійців грамоти та подяки. Саме ці нагороди і передаватимуть солдатам волонтери.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Отже, волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО.

Як зазначає засновник волонтерського центру, депутат Луцької міської ради відпартії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Балицький, збирати благодійну допомогу на схід стає все важче. До формування вантажу долучились Луцька районна рада, Волинський УКРОП, ПАТ «Теремно-хліб» та ТМ «Забіяка».
Голова Луцької районної ради, укропівець Валентин Приходько зауважує, що рада вже не вперше співпрацює із «Серцем патріота». Цього разу через волонтерів передають дизпаливо, робочі рукавиці, березовий сік.
«Допомога бійцям АТО – наше пріоритетне завдання. Щоразу намагаємось щось передати на передову, – наголошує голова обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов. – Ми завжди вивчаємо потреби бійців і відповідно до їхніх замовлень визначаємо перелік речей, які передаємо на фронт. Цього разу ми підготували 25 наборів літнього одягу, берци, гуму для карети «швидкої допомоги» та «газелі», запчастини та продукти харчування».

Нагадаємо, що 8 квітня керівника центру «Серце патріота» Сергія Балицького, який особисто здійснив 57 волонетрських поїздок на схід, нагородили відзнакою Міністра оборони «За сприяння Збройним Силам України».

Довідково: Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України.

Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких...

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus