USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Cьогодні відомий луцький гурт дає концерт онлайн

18 Березня 2020 20:21
Луцький гурт Фіолет вирішив підтримати нову тенденцію серед знаних українських музикантів, й відіграти концерт онлайн замість запланованого на 21 березня виступу в Тернополі. Онлайн концерт відбудеться сьогодні о 21:45 на УouTube-каналі гурту.

Про це фронтмен гурту Сергій «Колос» Мартинюк повідомив на офіційній сторінці у інстаграмі.

«Вірус коригує плани і зустріч 21 березня переноситься. Але ми вирішили не кидати вас самих нудьгувати, тож ловіть новий гарячий анонс. Вже у середу о 21:45 збираємось всією #fioletfamily на онлайн-концерт на нашому YouTube-каналі! Чайок чи вінішко, піца чи торт і танці в кожного вдома - ваш маст-хев. Вас і так ніхто не побачить. З нас - ваші улюблені пісні, атмосфера, настрій і любов. Почуємось і побачимось всупереч карантину!» - йдеться у дописі.
Вато зауважити, що гурт Фіолет – не перший, хто долучився до подібної ініціативи. Через карантин усім довелось кардинально змінити плани та концертні графіки, проте українські селебріті тішитимуть фанів стрімами. Так, онлайн-концерти найближчим часом влаштують MELOVIN, Сергій Бабкін, Світлана Тарабарова та O.Otorvald.
Вчора естафету онлайн-концертів розпочала солістка музичної формації The Hardkiss Юлія Саніна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лоло Показати IP 19 Березня 2020 00:38
В заголовку слово "відомий" забули в лапки взяти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus