USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Викладач СНУ зламав ребро сусіду через зварювальний апарат

26 Травня 2018 15:13
Викладач Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки побив свого сусіда, зламавши йому ребро, оскільки той хотів забрати в нього власний зварювальний апарат.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 5 травня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 3 травня 2016 року обвинувачений, який, до слова, є викладачем СНУ, перебуваючи на території власної садиби, з мотивів особистих неприязних відносин, з умислом заподіяння тілесних ушкоджень сусіду, який прибув на подвір'я, наніс йому кулаком близько 3 ударів по тулубу, чим спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді закритого перелому VIII-го ребра зліва по задньо-лопатковій лінії, що відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров'я.

В судовому засіданні обвинувачений відмовився давати покази, однак свою вину у вчиненні злочину не визнав.

Своєю чергою, потерпілий розповів суду, що прибув до сусіда з метою забрати свій зварювальний апарат, який тимчасово залишив в нього у зв'язку з зварювальними роботами, однак він відмовився віддавати йому цей апарат, мотивуючи це тим, що він належить йому. Також потерпілий показав, що в момент, коли нагнувся, аби забрати апарат, обвинувачений наніс йому удар у спину, пхав у груди та знову наніс удар у спину, а в гаражі наніс йому ще декілька ударів. Разом з тим, потерпілий повідомив, що «швидка» забрала його у лікарню, оскільки у нього було зламане ребро.

Відтак, суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки, однак на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоряк Шкірян Показати IP 26 Травня 2018 18:39
Так, а що з апаратом? За ким залишився апарат?
valdis peish до Зоряк Шкірян Показати IP 27 Травня 2018 19:43
за викладачем
тт Показати IP 29 Травня 2018 11:03
як то так, не знають точно - чий апарат ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus