USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як розподілять «армійські» мільйони на Волині

15 Травня 2014 14:15
Волинські депутати прийняли зміни до бюджету області.

Голосування відбулося під час другого пленарного засідання 25 чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, під час першого пленарного засідання питання змін до бюджету не прийняли, бо було чимало запитань про фінансову діяльність попередньої влади. З-поміж коштів, які розподіляються, частина з них піде на матеріальну допомогу матерям загиблих героїв Небесної Сотні, вбитих на Майдані у Києві.

Окрім задекларованих змін, депутати розподілили частину вільних залишків, яких у бюджеті є 3,3 мільйона, та частину з 6 мільйонів гривень коштів резервного фонду.

Так, 300 тисяч гривень обласна рада планує виділити СБУ у Волинський області на діяльність Антитерористичного центру згідно з програмою облради протидії тероризму для закупівлі засобів захисту та спецобладнання. Ці зміни внесли й до вказаної програми. На фінансування першого батальйону Територіальної оборони виділяють 2,2 мільйона. Ці кошти виділяють за рахунок розподілу вільних залишків.

Нагадаємо, на Волині створюють батальйони Територіальної оборони,які будуть діяти у складі Збройних сил при Міністерстві оборони України. У майбутньому ці люди будуть навчені та оборонятимуть область. Батальйони будуть виконувати функції територіальної оборони, охорони державного кордону і стратегічних об'єктів, а також забезпечення діяльності органів державної влади.

За рахунок зменшення резервного фонду обіцяють виділити 70 тисяч гривень виділять у вигляді субвенцій для психічної лікарні Ківерцівського району на компенсацію затрат «Ківерціводоканалу».

Зауваження у депутатів щодо проекту рішення виникли у зв’язку з пунктами капітальних видатків, в яких вказані виконавців робіт. Зокрема, йдеться про розподіл коштів у сфері будівництва. Адже тендери проведені, лише чи чесно – невідомо.

Однак, директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації зауважив, що виділення коштів відбудеться лише після позитивних висновків перевірки фінінспекції про проведення цих тендерів, як і свого часу прийняла обласна рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
я Показати IP 15 Травня 2014 14:20
а что у нас уже и пограничников нет, что тб будет защищать границу??????????
Правдоруб Показати IP 15 Травня 2014 14:28
Брєд якийсь. Яка може бути Територіальна оборона. Це що кожна область буде мати свою армію. Скоро область з областю будуть воювати, анексувати села. Тоді треба звільняти всіх з міліції, СБУ, прикордонників, військових, і хай всю відповідальність за ситуацію в областях бере територіальна оборона. Для забезпечення діяльності органів виконавчої влади не потрібні територіальні воєнізовані формування, а то через деякий час простий громадянин не зможе вільно прийти до чиновника, бо там будуть люди зі зброєю. Маразм чиновницький.
ВО Показати IP 15 Травня 2014 14:29
ДАЮТЬ депутати!!! то кричма кричать,що грошей нема,а тут виділили 2,2 млн.з розподілу вільних коштів! Оказується бобла є не то що вдосталь,а навіть вільне Є!
лпдмуа а простише и Показати IP 15 Травня 2014 14:32
в державі йде війна-захоплюють территоріі :-проводять диверсійні рейди в серединні територіі-спалють церкви-вбивають - викрадають піддають тортурам людей-а вони дальше співають і крадуть і головне незабувають із піною в роті ставити на посади хто із ними скакав на одній нозі : Без единого пострілу на сміх і подив світовій спільноті здали крим-территорію рівноцінну европейскій державі-кинули на поталу людей які по духу і крові е патріотами і громадянами украіни : Вони дальше це псевдоеліта зводить собі маетки-краде-горланить -а в цей час хоронять патріотів Украіни ! Що робиться ?які вибори -які посади- треба створювати державний комітет оборони Украіни як в роки війни із фашистами і наводити порядок
саня до лпдмуа а простише и Показати IP 15 Травня 2014 22:14
ничего, Парашенко прийдет (вы же ему майданом дорожку розами услали) ответит на все ваши вопросы, может не сразу: Тимошенко еще нервы потрепет и... может соберет еще один майдаун. Какие области у нас еще не втянуты в безумие? - о, точно северные, ну держись Чернигов и Суммы - будет и на вашей улице праздник, а то ни вашим , ни нашим! А потом заживем - с как минимум 50 000 военного огнестрельного оружия на руках! Вперед, Украина!
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 14:45
Нехай славнозвісний Данильчук збере своїх сопляків грізних і шурують на схід захищати матінку Україну. А не на Волині махати бітами і всіх робити винними. Злякався Майдану а тепер Сходу Герой долбаний!
страх Показати IP 15 Травня 2014 18:41
влада ніколи не дозволить видати зброю резервістам,бо вона може бути повернута проти влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus