USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Яким буде новий навчальний рік у школах Волині

25 Серпня 2015 11:44
У новому навчальному році на Волині працюватимуть 751 денна та 3 вечірні школи, приватна школа та два заклади міністерських відомств. За шкільні парти сядуть 129 605 учнів.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 25-го серпня.

Зі слів заступника начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Людмили Плахотної, першачків цього року буде більше.

«До першого класу ми очікуємо 15 тисяч 260 дітей, що майже на тисячу двісті більше, ніж торік. Відповідно, буде цього року збільшено кількість класів на 190. Аби оптимізувати освітню мережу, на Волині закрили 16 малокомплектних шкіл (в Локачинському районі - 4,у Горохівському районі - 3, у Турійському, Луцькому районах по 2 ).

Для дітей організовано доїзд до сусідніх шкіл шкільним автобусом, а вчителів працевлаштували», - інформувала Плахотна.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАЙБУТНЄ ВОЛИНСЬКОЇ ОСВІТИ: 12-РІЧНА ОСВІТА, ЗАКРИТТЯ ШКІЛ, СУСПІЛЬНИЙ СУПРОТИВ

Зауважимо, що волинська освіта відчуває велику нестачу у забезпеченні шкільним автобусами. Зокрема, погрішив тут стан справ і мобілізаційний процес – частину шкільних автобусів забрали на передову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus