USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Євгеній Ткачук виходить із «Солідарності»

10 Лютого 2017 14:30
Про вихід з політичної партії та фракції «Солідарність» у Луцькій міськраді повідомив депутат Євгеній Ткачук.

Про це стало відомо під час прес-конференції голови фракції «Солідарність» в Луцькій міській раді, керівника Луцької міської партійної організації політичної партії «Солідарність» Євгенія Ткачука 10 лютого.

Зі слів депутата, щоб розставити крапки над «і» він організував прес-конференцію. Каже, попри чутки, ще вчора у нього не було рішення про вихід з партії і фракції, але вже сьогодні він написав заяву на вихід з партії, а також звернення до секретаря міськради щодо складання повноважень голови фракції «Солідарність» у міськраді та вихід з фракції. Причиною, з його слів, стала його позиція щодо низки питань, яку він планує відстоювати надалі.

Як пояснив Євгеній Ткачук, він виступає проти Юлії Вусенко як виконувача обов’язків міського голови, не маючи до неї претензій як до секретаря міськради. Він категорично проти того, щоб Волинь та місто стали полігоном для твердих побутових відходів зі Львова.

Окрім того, інша причина виходу з фракції – інформація про одного з членів виконкому, прізвище якого депутат наразі не називає. З його слів, коли у місті встановлюватимуть 200 ІТП (індивідуальні теплові пункти), купувати їх планують за ціною 500 тисяч гривень за штуку у фірм, пов’язаних з цим членом виконкому (фахівці стверджують, що ринкова ціна ІТП 250 тисяч, тобто йдеться про отримання великого прибутку цими фірмами). Запитання у депутата є і до одного з заступників міського голови, якого він також не підтримує як керівника міста.

«Коли був міський голова, то він контролював цей процес, щоб не було цих речей. Зараз треба зробити все можливе, аби не дозволити цим людям за короткий термін наробити біди для людей та міста», - резюмував Ткачук.

Говорячи про альтернативну кандидатуру на посаду секретаря міськради, депутат зауважив, що висував альтернативну кандидатуру (не вказуючи прізвище, він запевнив, що не йшлося про Ігоря Поліщука чи іншого представника «УКРОПу»).

Також Євгеній Ткачук запевнив, що не планує вступати в жодну іншу фракцію чи іншу партію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus