USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Юні волиняни перемогли у всеукраїнському турнірі

2 Листопада 2014 08:00
Абсолютною перемогою вихованців академії тенісу "Адреналін" закінчився черговий всеукраїнський турнір "Кубок Любарта" серед юнаків та дівчат віком до 14 років.

Вперше в історії академії всі золоті нагороди залишилися у стінах тенісного вишу, - повідомляє "ВолиньSport".

Суперниками юних волинських тенісистів були представники спортивних шкіл з Києва, Львова, Тернопіля, Ужгорода, Чернівців та Хмельницького.

В одиночному розряді дівочого турніру не обійшлося без сенсацій. Одна з фавориток турніру Анастасія Боднарчук у півфіналі несподівано поступилася хмельничанці Ользі Труніній і залишилася поза подіумом. Але її однокурсниця по академії Анастасія Верешко змогла підтримати Волинь й перемогла у фіналі з рахунком – 1:6, 6:2, 6:1.

В індивідуальних турнірних перегонах юнаків вихованець тренерів Юрія Труша та Сергія Михайлова тринадцятирічний Нікіта Михайлов впевнено обіграв Олександра Дупина з рахунком 6:2, 6:2 і у скарбничці академії стало на одне золото більше.

Тріумфально закінчилися і парні змагання на "Кубку Любарта". Дівчата тезки - Настя Верешко та Настя Боднарчук з рахунком 6:1, 6:3 обіграли своїх суперниць за фіналом. І з таким само рахунком юнацький дует у складі Нікіта МихайловАндрій Пікута став переможцем турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus