USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З чого починаються усі перемоги: у Волинському військовому ліцеї - 14-й випуск

29 Травня 2015 19:00
Відзначення найкращих вихованців одного з провідних навчальних закладів області та згадки про тих, хто відійшов у вічність – таким запам’ятається випускникам Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою день випуску із навчального закладу.

Урочистості з нагоди 14-го випуску ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися 29 травня. На свято зібралися сотні ліцеїстів та їхніх рідних.

Цього світлого для ліцеїстів дня не обійшлося і без сумних згадок. Так, минулий рік був важким для усіх, хто навчається у закладі, адже не стало людини, яка була берегинею ліцею - трагічно загинула Тетяна Степанівна Демчук, заступник начальника з навчально-виховної роботи. Від початку заснування навчального закладу впродовж 15 років вона була невтомною у творчому пошуку, твердому та справедливому ставленні до підлеглих, намагалася розкрити внутрішній потенціал кожного педагога та вихованця. Завдяки її щоденній праці ліцей став одним з найкращих навчальних закладів України.

Пам'ять педагога, чиє життя було важкою працею та вірою у те, що кожна перемога починається з перемоги над собою, вшанували хвилиною мовчання. Згадали також усіх, хто присвятив своє життя захисту України. Присутнім нагадали, що сотні випускників закладу нині боронять незалежність та територіальну цілісність України на сході.
Начальник ліцею Павло Боснюк зачитав наказ про випуск ліцеїстів. Премією імені Тетяни Демчук нагородили найкращих цьогоріч: перший взвод четвертого курсу ліцею, вчителя української мови та літератури Аллу Волох, старшину курсу Тетяну Повзюк, ліцеїстів-випускників Максима Мельничука та Лілію Пащук. Перші нагороди, нагрудні знаки та дипломи вручили найріднішим людям педагога – її мамі Надії Демчук та доньці Мар’яні Абрамчук.

Ведучі заходу побажали, аби сьогоднішні нагороди спонукали до подальшого професійного зростання та відзначили, що усі перемоги починаються з перемоги над собою.
Щороку вагомим внеском у здобутки Волині є досягнення та перемоги вихованців ліцею: протягом 2014-2015 навчального року ліцеїсти у всеукраїнських учнівських олімпіадах та турнірах з різних предметів, конкурсах захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук здобули 70 перемог. Грамоти за ці перемоги вручив ліцеїстам Луцький міський голова Микола Романюк.

У спортивних змаганнях різних рівнів вихованці навчального закладу здобули 220 перемог протягом року, тож цьогоріч на рівні області його визнали найкращим у номінації «спортивний заклад року». Грамоти за досягнення високих результатів у спортивних змаганнях різного рівня нагороди ліцеїстам вручив радник голови Волинської облдержадміністрації Борис Кондратюк.

Полковник Роман Кулик нагородив грамотами ліцеїстів за особливі досягнення у вивченні окремих предметів. Подяки батьківському комітету ліцею вручив голова ветеранської організації прикордонників генерал-лейтенант Аркадій Яворський.
Після відзначення ліцеїстів та педагогів нагородами документи про закінчення ліцею отримали випускники. Перш за все, вихованці, які закінчили навчання із золотими медалями, отримали їх від начальника ліцею. Одночасно подяки отримали їхні батьки.
Урочистості супроводжувалися показовими виступами ліцеїстів, вокальними та хореографічними номерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Неля Показати IP 29 Травня 2015 19:13
гарно. ностальгія...
Розшук Показати IP 29 Травня 2015 19:27
Фото №3. Дівчинка в червоному. Хто вона?
мішка до Розшук Показати IP 29 Травня 2015 22:24
вона дівчина в червоній кофтині. П.С. Фотограф - рукожоп, ще б кожного випускника переклацав ззаду, збоку і по діагоналі. Підбірка - жах.
Розшук до мішка Показати IP 29 Травня 2015 23:24
Хто знає її ім'я? Сподобалась просто дуууже))
Подружка до Розшук Показати IP 30 Травня 2015 10:39
Та що в темних окулярах? То моя подружка, звати її Горпина.
педагог Показати IP 29 Травня 2015 22:26
Боснюк П.З., не тільки НАЧАЛЬНИК ліцею,як менеджер,але і менеджер-господарник,якого в Луцьку не знайдеш і з свічкою. Я був в ліцеї десь приблизно в 2002-му,2004-их роках і то вже було видно руку господаря.А зайшов недавно--слів не знаходжу для вираження своєї думки. Ніякий "виш" в Луцьку,(ну,а проінші навч. заклади і мови нема) не зможе навіть приблизно порівнятись з ЛІЦЕЄМ. Такого менеджера як Павло Зіновійович нам-би на міського голову і результат не забарився-би.От тільки чи він захоче взяти на себе всю ту по...нь,яку наробили папєрєдніки?
368 до педагог Показати IP 30 Травня 2015 08:17
Дійсно, навіть "і з свічкою" такого хабарника не то що в Луцьку, в області складно найти.
т до 368 Показати IP 29 Травня 2016 20:57
Так , хабарник ще той!Вступають тільк діти які не підходять по стану здоровя аби батьки мали гроші!
МИРУ УКРАЇНІ Показати IP 30 Травня 2015 16:09
Дорогі випускники ! Щасливої Вам долі , миру в Україні ! Не зраджуйте Україну, як рідну матір не зраджуєте ! Добра Вам , здоров'я і всього Вам найкращого. Добро і правда переможе !!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus