USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із загиблими на Євромайдані волинянами прощатимуться у Луцьку

21 Лютого 2014 14:15
Тіла чотирьох загиблих волинян під час сутичок у Києві завтра привезуть у Луцьк.

Як сьогодні, 21 лютого, повідомив заступник голови облради Ігор Гузь, тіла загиблих мешканців Олики, села Деревок Любешівського району, Нововолинська та Луцька привезуть у Свято-Троїцький кафедральний Собор сьогодні приблизно о 23.00. Там відправиться заупокійна служба - парастас. Об 11:00 уже 22 лютого відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору. З його слів, попрощатися з загиблими прохають усіх лучан. Після цього відбудеться хода до меморіального комплексу «Вічна слава», де мешканці міста прощатимуться із героями Майдану. Саме на меморіалі планують поховати загиблого студента Університету розвитку людини «Україна» Василя Мойсея.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
СП Показати IP 21 Лютого 2014 14:31
ІГОРЮ !!! Не піарся. Бо ти такаж сама "ТУШКА" . Хочеш в кріселко? Ні вила вруки та гноївку викидати по фермах))!
Надія до СП Показати IP 21 Лютого 2014 15:44
Сам ТИ ТІТУШКА. Одразу видно, що ти не наш і жодного разу не був на Майдані. Слава Героям!!!
Олена до СП Показати IP 21 Лютого 2014 16:14
Вічна їм память і царство небесне,вони загинули за нас всіх.............Вічна слава героям !
лучанин Показати IP 21 Лютого 2014 14:53
дорвався до влади - Гузь. Ну не зря ж стільки воював....паскуда
Волинь Показати IP 21 Лютого 2014 15:07
невже вистачає наглості (чи то не вистачає розуму) такий заклик коментувати лище як ПІАР?! Ми будемо там завтра, дякуємо за повідомлення!
Я Показати IP 21 Лютого 2014 16:11
Світла пам"ять, спокій душам, спочивайте з миром і ПРОСТІТЬ НАС!
Богдан Показати IP 21 Лютого 2014 16:16
Вічна слава Героям!!!
Українка до Богдан Показати IP 21 Лютого 2014 17:11
В пам"ять про загиблих на Майдані!!! Мамо, не плач. Я повернуся весною. У шибку пташинкою вдарюсь твою. Прийду на світанні в садок із росою, А може, дощем на поріг упаду. Голубко, не плач. Так судилося, ненько, Вже слово, матусю, не буде моїм. Прийду і попрошуся в сон твій тихенько Розкажу, як мається в домі новім. Мені колискову ангел співає І рана смертельна уже не болить. Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває Душа за тобою, рідненька щемить. Мамочко , вибач за чорну хуснину За те, що віднині будеш сама. Тебе я люблю, І люблю Україну Вона, як і ти , була в мене одна.
lutchanka Показати IP 21 Лютого 2014 17:53
Поховати потрібно там, де хочуть рідні, а не там, де несвідомі лучани вигулюють собак! На Меморіалі можна поставити памятник всім загиблим, щоб ніколи не забулось, якою ціною здобувається свобода. Доземний уклін вам, хлопці, і вічна память. Нехай Господь упокоїть вас там, де праведні спочивають... Втиримки і сили рідним всіх загиблих, щоб перенести таку жахливу втрату...
Славык Показати IP 21 Лютого 2014 20:21
Яь вибачаюсь а з якоъ години можна прийти попрощатись ныхто не пыдскаже??
СП до НАДІ Показати IP 22 Лютого 2014 10:24
Так, я там не була! На це є причини!!! ТОЧНО ЩО Я Є НЕ ВАША. А якщо ТИ там була то повинна знати , що такі, як ГУЗЬ (має бути на майдані в перших рядах) ЯКЩО ВІН ПАТРІОТ І НЕ ПІАРИТЬСЯ А ЗА МАЙДАН ТА ПРОТИ ВЛАДИ. Перед виборами коли ГУЗЬ з Іваховим мав супернечиство так люди вірили вибачте П.****...ЛУ . А потім ПРОДАВСЯ ЗА 1 мільойн . ГРОШІ ХОРОШІ -А ПОПІАРИТИСЬ МАЄ ХИСТ, ЩЕ РОКИ МОЛДІ. То скажи мені будь ласко НАДІЄ що це за ГУЗЬ і подібні йому.... ! Дуже тяжко говорити рідним в яких загинули СИНИ, ЧОЛОВІКИ, БАТЬКИ, КОХАНІ...ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ СПІТЬ СПОКІЙНО !!! Надіємось, що пан ЯНУКОВИЧ зі соєю "ДРУЖИНОЮ-АВТОРИТЕТАМИ" покинуть затишні кабінети і прамісінько на НАРИ. ВІРЮ В ПЕРЕМОГУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus