USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Захистити українське»: у партії «ЗА Майбутнє» розповіли про плани на місцеві вибори

8 Серпня 2020 18:19
У Київській області 7 серпня відбувся перший відкритий форум прихильників політичної партії «ЗА Майбутнє». Захід зібрав близько сотні учасників.

Тут обговорили нагальні проблеми Київської області та шляхи їх подолання, а також аспекти політичної боротьби на майбутніх місцевих виборах, пише ТСН.ua.

«Нам потрібно об’єднати професіоналів, за рахунок перемоги привести їх до органів місцевого самоврядування. Ці люди з досвідом мають збудувати нову структуру системи влади», – каже очільник київського обласного осередку Ярослав Москаленко.

Висока комуналка, фінансова скрута та неякісні медицина й освіта – ці проблеми знайомі в кожному селі та місті.
У дискусії взяли участь відомі в області політики, викладачі та лікарі. До лав партії запрошують людей, які знають, як ці проблеми залагоджувати.

Читати ще: Головне завдання – запустити економіку: Ігор Палиця про мету партії «ЗА Майбутнє»

«Ми з вами маємо збудувати партію знизу. Київська обласна організація, Волинська, Тернопільська, Донецька, Луганська. Ми знизу зробимо цю партію, де ви всі будете акціонерами. Вона не буде вертикальною верхнього типу», – наголосив під час виступу лідер партії «ЗА Майбутнє», нардеп від Луцька Ігор Палиця.

У партії є жіноче крило. Його очолила депутатка восьмого скликання Ірина Суслова.

«Завдання – зібрати таку команду, в якій будуть класні кваліфіковані люди. Неважливо – це жінки чи чоловіки. Я маю відчуття, що жінок буде понад 40%, оскільки вони є дуже активними», – заявила депутатка.

Читати ще: «Це початок боротьби за країну», – Ігор Палиця про місцеві вибори

Одна з членкинь партії – Леоніда Пономарьова. Вона працює викладачем української мови та пише в спеціалізовані видання статті про життя людей з інвалідністю. У новій команді вона буде опікуватися проблемами людей з інвалідністю та інклюзивною освітою.

«У мене є міжнародний досвід участі у різних проєктах. Я неодноразово була за кордоном, де ми навчалися з людьми з інвалідністю», – зазначила партійка.

Читати ще: «Ці місцеві вибори набагато важливіші, ніж наступні вибори до Верховної Ради», – Ігор Палиця

Лідер партії Ігор Палиця обіцяє суворий контроль за усіма без винятків кандидатами. До лав партії будуть запрошувати професіоналів із досвідом успішних проєктів.

«До нас ідуть такі люди, як мери міст, депутати обласних рад, керівники підприємств, які зробили ці підприємства або управляють цими підприємствами. Вони всі ідуть до нас. Програма партії – це ті болі і проблеми, які є в людей. Основні пріорітетні напрямки – це внутрішня економічна політика, яка називається «захистити українське», – наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 10 Серпня 2020 09:48
Не вірю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus