USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Порошенка знайшлися однодумці щодо Уряду Яценюка

5 Лютого 2016 17:55
Услід за Петром Порошенком своє незадоволення роботою Кабміну висловили "Батьківщина" і "Самопоміч", які відмовилися працювати з чинним Урядом. Нагадаємо, президент наголосив на необхідності переформатування Уряду. Білосердечні, як і "Самопоміч" також виступили проти економічної політики чинного Уряду, демонструючи таким чином спільні із пропрезидентськими силами наміри.

Про це після ради коаліції за участю прем'єра заявив заступник голови "Батьківщини" Сергій Соболєв, - інформує "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЕЛИКА ГРА. ЗА ЩО БОРЮТЬСЯ ЯЦЕНЮК І ПОРОШЕНКО

"Кожна фракція висловилася, чи готова вона працювати з цим урядом. Відтак, ані фракція "Батьківщина", ні фракція "Самопоміч" з цим прем'єром працювати не буде", - зазначив Соболєв.

"Очевидно, що "Народний фронт" працюватиме з Яценюком. "Блок Петра Порошенка", своєю чергою, вимагає переформатування уряду. Тільки тоді вони готові працювати з цим прем'єром", - зазначив Соболєв.

Нагадаємо, Петро Порошенко, заявив про потребу перезавантажити уряд. Радник президента Олег Медведєв, своєю чергою, заявив, що переформатування відбудеться після того, як депутати висловлять свою позицію щодо роботи Кабінету міністрів.

Окрім того, під час ради коаліції стало відомо, що якщо Яценюк залишиться прем'єром, то "Батьківщина" не буде пропонувати свої кандидатури в Кабмін.

"Ми заявили, що в разі, якщо залишається цей прем'єр і ця економічна політика, ми в уряд не підемо", - наголосив Соболєв.

"Обговорювалося також питання, чи готовий "Народний фронт", якщо піде Арсеній Яценюк, продовжувати працювати в коаліції. Відповідь вперше не була настільки категоричною", - підкреслив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
народ України Показати IP 5 Лютого 2016 19:27
Одна компанія злодюг і брехунів
кореш Показати IP 5 Лютого 2016 22:23
Всі партії оголосити поза законом.З них не було ніякої користі (лише брехня і корупція) для народу,так і буде в дальнійшому.Ми вже ними натішилися за 25років.Пора на звалище Історії.
12345 Показати IP 5 Лютого 2016 22:30
Вже шось не поділили хто більше бере ,а хто менше недовольний.СВ* ЛОЧІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus