USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку адресних доплат пільговикам не буде

28 Липня 2014 18:50
«Припинити порожні балачки» про адресні доплати пільговикам запропонували сьогодні, 28 липня, у Луцькій міськраді.

Про пільгові перевезення й проблеми, пов’язані з ними, йшлося під час засідання робочої групи з виконання законодавства щодо пільгових перевезень громадян сьогодні, 28 липня.

Так, депутат міськради Богдан Шиба підкреслив, що обранці громади повинні припинити усі розмови стосовно адресних виплат пільговикам.

«Президент трохи більше тижня тому підписав закон щодо надання статусу учасника бойових дій людям, які беруть участь в АТО. Це знаковий закон і він означає, що жодних змін не буде. Тож варто припинити порожні розмови, а просто передбачити кошти в міському бюджеті для відшкодування перевізникам витрат за безплатне перевезення пільговиків», - зауважив він та зазначив, мовляв, потрібно чітко виконувати закон та позбутися будь-яких ілюзій.

На це голова робочої групи депутат Андрій Осіпов відповів, що його бентежать коментарі під статтями про безплатне перевезення пільговиків на інтернет-ресурсах.

Обранець громади сказав, що йому прикро читати дописи на тему «скільки може бути дармоїдів?» і «чому закони про пільги не скасовують?»

«Це люди, які відбудовували місто, їхнє дитинство припало на війну, а юність - на розруху. Жорстокість суспільства якимось чином варто подолати», - резюмував він.

Усі присутні учасники засідання заперечувати не стали, тож швиденько перевели розмову в інше русло. Таким чином, обранці громади вирішили, що тема адресної допомоги пільговикам на сьогодні не актуальна.

Поміж тим члени групи роздавали поради стосовно того, як поводитись пільговику, якщо перевізник відмовляє у безкоштовному проїзді.

Довідково:

Сьогодні, 28 липня, робоча група з питань пільгових пасажирських перевезень працювала уперше. Вона була створена з «легкої руки» постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. До складу профільної групи увійшли депутати міської ради Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Богдан Шиба, громадські активісти, представники ГО «Діти війни», багатодітних сімей. Також на «прем’єру» засідання прийшов заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правда Показати IP 28 Липня 2014 19:28
Ви спочатку перевірте тих пільговиків! Серед них тьма незаслужених чорнобильців (не знають де він і коли це було), афганців (соромно перед справжніми) і т.п. КУПЛЕНИХ відсійте!
Корінний лучанин до правда Показати IP 28 Липня 2014 23:24
Хто це буде робити і яким чином, Ви уявляєте ? Яку Армію чиновників треба на це щоб перевірити всі документи( а частина яких втрачена або знищена для підтвердження) , а нормативні документи по яким видавались посвідчення чи дійсно вони чинні? Я думаю що ніхто цим займатись серйозно не буде. Спитайте про це хоча б у одного афганця чи чорнобильця.
лучанка Показати IP 29 Липня 2014 07:15
Так посвідчення є явно підроблені - прострочені, підтерті, фото переклеєне, підписи ... Це ФАКТ. Дивитися треба краще на нього і вилучати. В кого підроблене - судитися не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus