USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активісти УНСО назвали негуманним катання найгірших депутатів у смітниках

6 Липня 2015 13:58
Активісти ГО «УНСО-ВОЛИНЬ відмовилися повідомляти прізвища переможців акції «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради», мовляв, у такому випадку обранці громади не з’являться на чергову сесію і їх важко буде виловити для «справжньої чоловічої розмови». Однак, зі слів ініціаторів акції, схоже, що обіцяного катання у смітнику луцьким депутатам вдасться уникнути. Мовляв, - негуманно.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в неділю, 14 червня, члени ГО «УНСО-ВОЛИНЬ» встановили на Театральній площі міста поруч зі своєю палаткою величезний банер з фотографіями обранців міської ради. Активісти казали, що таким чином вони намагаються привернути увагу перехожих і залучити їх до обговорення кандидатур депутатів, які, на думку громадськості, негативно зарекомендували себе під час роботи в Луцькій мерії. В той же час, активісти пропонували громадянам обрати одного з депутатів, написати його ім’я на папері та вкинути його в символічну скриньку для голосувань – пластиковий смітник.

Під кінець акції вони обіцяли скласти список депутатів, до яких люди втратили довіру. Відтак, саме ті, хто набере найбільшу кількість голосів, - сформують «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради». Акція тривала протягом двох тижнів - до 28 червня. А уже з 1 липня її організатори пообіцяли оголосити результати. Однак, сьогодні, 6 липня, під час прес-конференції керівництва громадської організації «УНСО-ВОЛИНЬ», обцяного оприлюднення результатів акції не відбулося.
Крайовий командир УНСО Сергій Власов заявив, що поки що активісти не розкажуть, хто ж потрапив до топ-5 найгірших депутатів обласного центру, мовляв, якщо назвуть цю п’ятірку, то на найближчі засідання сесії вони точно не прийдуть.

«Ми проведемо розслідування й з’ясуємо, що місцеві депутати наробили за роки влади, скільки землі прихопили, будиночків та машин для власних дітей. Хто і що зробив для міста. Далі будемо атакувати тих, хто виставив кандидатури. Будемо активно висвітлювати в ЗМІ, щоб ці люди не приходили знову до влади і не наповнювали свої кишені», - заявив ветеран УНСО, координатор УНС України Сергій Сивий.

Він зазначив, що активісти будуть моніторити діяльність кожного депутата, міського голови, а також голів селищних та сільських рад, а наостанок додав, що кидати людину вниз головою у смітник – це не інтелігентно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
опа Показати IP 6 Липня 2015 14:01
Напускали бульбашок і затихли. Розслідування буде таким самим.(((
Сміття Показати IP 6 Липня 2015 14:17
"...а наостанок додав, що кидати людину вниз головою у смітник – це не інтелігентно...", правильно, щоб було інтелігентно, потрібно видати головою вверх!
З княжого Показати IP 6 Липня 2015 14:22
Бабло скосили пацани з депутатів і все!
Дідо Показати IP 6 Липня 2015 14:32
Оська і тут пропітляв хайби покатали!
Василь Показати IP 6 Липня 2015 15:37
В шию таких с*аних. Активістів .на схід поокатайтесь. Піарщики в*рані.що ви зробили доя міста?для лучан?
Медик до Василь Показати IP 7 Липня 2015 10:23
Но-но-но. Сивий на війні ногу втратив, ви що?
Анонім Показати IP 6 Липня 2015 16:19
крайовий командир????..поназивались....як в """"днр"""" тільки там казаки.....ідіть працювати ледарі!!!!!..
шаман Показати IP 6 Вересня 2015 15:45
Що розкричались. Ці два Мужики були на війні і допомагають більш ніж ви аноніми приховані. Вони багато що зробили, а ви були на війні чи страшно. То може мені чи цим хлопця у вічі скажете за бабло і усе таке інше,а за такі слова пора вже і відповісти. як перед УНСО так і перед АЙДАРОМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus