USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через економію газу «Луцьктепло» втрачає прибуток

24 Листопада 2014 16:51
У зв’язку з економією газу в державі, доходи ДКП «Луцьктепло» зменшились на 23 мільйони гривень.

Про це під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 24 листопада, повідомив очільник підприємства Олександр Киричук.

Так, з його слів, доходи підприємства у серпні цього року становили 2 мільйони гривень, у той час, коли сума боргу із виплати заробітної платні сягала 4 мільйони. У вересні підприємство заробило понад 4 мільйони, тоді як працівникам не виплатили зарплатні на понад 3 мільйони гривень. А от у жовтні ДКП «Луцьктепло» протягом восьми днів подавало гарячу воду, та протягом 9 – опалення. У цей період доходи підприємства перевищили суму в 7 мільйонів гривень, при трьох мільйонах боргу із виплати зарплат.
Тож, зі слів очільника підприємства, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, доходи «Луцьктепла» зменшились на 23 мільйони гривень.
Як пояснив Олександр Киричук, залишилось погасити 423 тисячі гривень боргу за вересень. Однак пообіцяв «підтягнути хвіст» уже цього місяця.

У той же час голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що в даній ситуації не можна наживатись на жорсткій економії в державі й використовувати її задля власних прибутків. Також він зазначив, що особисто контролюватиме, аби ціна і якість надання послуг підприємства були забалансованими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
zbbas Показати IP 24 Листопада 2014 17:06
Тарифи підняти і в прибутках
лучани Показати IP 24 Листопада 2014 17:30
Які можуть бути доходи,якщо тариф компенсує держава з податків, і завжди з запізненням.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2014 09:21
Хай менше крадуть.Всі попередні начальники крали і стаття яка критична була про них і їх головного бухгалетра і ще не вдавилися. Коли вас подавить.Ми всю пенсію платимо за тепло. Жах.Почекайте наші діти вас пролюструюють хай тільки повернуться живими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus