USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи вирішать питання «Луцьктепла» за допомогою «гоп-стопу»?

24 Грудня 2014 10:49
У Луцкраді просять не вирішувати проблеми «Луцьктепла» за допомогою «гоп-стопу».

Про це стало відомо під час засідання 68-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня.

Нагадаємо, зо дві сотні працівників ДКП «Луцьктепло» зібралися на підприємстві, аби поставити «гострі» питання керівнику щодо скорочення, боргів із зарплати. Директор підприємства втік, а всі ключі від актової зали загадково зникли.

Так, під час свого емоційного виступу за трибуною опальний директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук звинуватив екс-очільника Волинскього осередка Правого сектору та депутата Луцькради Павла Данильчука, мовляв, той «підігріває» ситуацію та підбурює натовп.
«То йдемо - вийдемо й поговорим», - відповів на це обранець громади Киричуку.

На це представник Правого сектору Володимир Бакулін зауважив, що провів понад 10 зустрічей із колективом підприємства, намагаючись розібратися у ситуації:

«Я два тижні як приїхав з фронту і бачу, що тут взагалі нічого не робиться. Хтось кимось маніпулює, заробляє на комусь гроші. Але є такі сили, які не дозволяють, маніпулюючи людьми, робити бізнес», - зауважив активіст й іронічно звернувся до Павла Данильчука:

«Паша, ти залишив багато «приємних» спогадів у Правому Секторі, не залишай їх й у місті».

На це екс-лідер Правого сектору відповів, мовляв, хтось переходить певні межі й наголосив, що буде звертатися у правоохоронні органи з проханням вирішити конфлікт.

«Міський голова пообіцяв, що буде звільнена перший заступник директора комунального підприємства Тетяна Казачек. І не стримав слова. Банальна брехня на вищих щаблях керівного складу міста. Якщо не тримаєтесь за посаду, дайте комусь іншому цю посаду. Так, потрібні скорочення. Але чому скорочують простих інженерів, де скорочення керівного апарату? Вчора люди прийшли на збори, але ви не прийшли. Приміщення було зачиненим, потім нам приписали проникнення незаконне в приміщення. Проти кого ви воюєте, Миколо Ярославовичу? Проти своїх же містян?» - звернувся він до мера.

Однак, депутат Луцькради Артур Василевський зауважив, що усі питання можна вирішити всередині підприємства, а не «гоп стопом а-ля Данильчук». Також він пригадав ситуацію на підприємстві учора, 23 грудня:

«Чи був офіційний лист від проспілок щодо часу проведення конференції? Чи проводили її згідно зі статутом? Отже, ця конференція є нелегітимною», - поставив крапку у доповіді він.

Окрім того, депутат Луцькради Роман Романюк зазначив, що люди, які зібралися у сесійній залі сьогодні, керуються певними думками, ідеями, підігріті ідеями інших людей. Він зауважив, що якщо є питання по фінансовій діяльності підприємства, то є профільні органи, які й проведуть профільну перевірку. Але машиніст чи слюсар її не проведе.

«Ніякий директор не заміниь слюсаря чи газозварника, але й навпаки бути не може. Треба бути обачними. Є люди ефективні на барикадах, а є в кабінетах», - додав до репліки колеги депутат Олександр Пиза.

Опісля слово взяв поки ще діючий директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук:

«Я їжджу по всіх службах, аби вирішити пікантне питання фінансового стану підприємства. Вкотре говорили про зловживання й крадіжки. Я від цього втомився. Всі знають мої стосунки з Олександром Башкаленком, який тоді займав посаду першого заступник голови ОДА. В 2012-13 роках на підприємстві було більше 80 перевірок. А щодо кредиту, то його видали на 13 років, тож, мови про погашення бути не може», - сказав він.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що учора, 23 грудня, дві сотні працівників ДКП «Луцьктепло» зібралися на підприємстві, аби поставити «гострі» питання керівнику щодо скорочення, боргів із зарплати. Директор підприємства втік, а всі ключі від актової зали загадково зникли.

Так, Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що раніше мови про приватизацію підприємства не заводили, тому «нехай це буде на совісті того, хто про це наразі заводить мову». До ДКП «Луцктепло» були підключені цілі бари, які крали електроенергію у підприємства, мийки крали воду.

Звертаюсь до Олександра Киричука: «У тому, що трапилось, є й ваша вина. Давайте зустрінемось завтра о 18 годині й розставимо усі крапки над «і». Але офіційного запрошення у мене на вчорашні збори не було, інакше я б прийшов. Підприємство стратегічно важливе для нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Дьодік Показати IP 24 Грудня 2014 10:55
Взагалі - то "гоп-стоп" це пограбування або розбійний напад. - Луцькрадою керують блатняки і у них відповідна лексика.
лучанин до Дьодік Показати IP 24 Грудня 2014 11:11
Нехай Данильчук розкаже конкретніше на якому фронті він воює. Одні проводи і зустрічі. В армію йди, а не піарся і не займайся махновщиною.
Корінний лучанин до Дьодік Показати IP 24 Грудня 2014 11:18
ЦІЛКОМ ЗГІДНИЙ!!! БАГАТОМІСЯЧНІ БОРГИ ПО ЗАРПЛАТІ - ЦЕ ВИЯВЛЯЄТЬСЯ НА МОВІ "депутатів" ГОП-СТОП! Оце так, дожилися! То і Романюк М.Я. головний керманич блатняків. Я бачу, що ситуація в УКРАЇНІ ні чуть не змінилась і ще будуть МАЙДАНИ, нехай хлопці з АТО повернуться! Вони не за цих блатняків воюють!
Ваня Показати IP 24 Грудня 2014 11:15
правильно! не прогинайтесь під тих агентів Путіна з луцьктріпло,а Федотов полковник ГРУ на спецзавданні. давайте жити по новому без вроржих впливів на нашу свідомість!!!
луцьк Показати IP 24 Грудня 2014 11:30
Данильчук да йди ти в.....дістав вже!!
**** Показати IP 24 Грудня 2014 11:38
Артур Василевський є заступником директора ДКП «Луцьктепло». Військовий пенсіонер. Людина не кращих моральних якостей (м"яко сказати). Треба вислухати людей, які працюють, а не "керівників". Бо в державою вже докерувались. Страждають прості люди.
Хлоп Показати IP 24 Грудня 2014 11:50
Данильчука - в керманичі Луцьктепла. Нехай працівники виберуть йому заступників. Тільки так лучани дізнаються, яких чудових керівників виховав майдан. Луцьк повинен знати про своїх героїв та про своїх керівників - патріотів!
Хвєдя Показати IP 24 Грудня 2014 11:56
"Покажіть", будь-ласка, зарплати керівництва "Луцьктепла" за 2014 рік, та витрати на обслуговування "цього керівництва", і ВСЕ!!! А далі робота слідчих...
Анонім до Хвєдя Показати IP 24 Грудня 2014 12:12
Кому покажіть? Тобі Хведя?
белое крыло Показати IP 24 Грудня 2014 12:26
Саша К.держись...нюхни кле и все пройдет)))а потом до бабкина Вышкий шо быстро вроки сняла.Давай)))))УП-перед...а шкода твоя или государственная....
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 12:37
М-да.... Володимир Бакулін член Правого Сектора і вже на сесії "делає" Данильчука.... На Пашу стрьомно дивитися, видно, одне місце "ЖИМ-ЖИМ".... Киричук маладець))) Ну, а Бакулі, дійсно, гопнік.... Попетайте на 33-му, 40-му про його бурні подвігі в "нєдальоком прошлом"......
свидомий Показати IP 24 Грудня 2014 12:57
У правому сектори Айдари Азови та им подибних багато людей з криминальним минулим яки прнесли багато горя иншим людям Те що в цих организациях багато людей з судимостями на Шустер Лайф визнав навить Парубий Тепер от ци люди мабуть покаялися и виришили творити добро тильки лексикон и методи залишились стари
123 до свидомий Показати IP 24 Грудня 2014 14:14
Може хватить всіх під одну мітлу? Якби "Айдар" і "Азов" не були на сході, то ти спокійно би не строчив коменти. І був би Донецьк на Західній Україні. В усіх організаціях, партіях і т.п., ба, навіть в сім"ях не без виродка.
свидомий до 123 Показати IP 24 Грудня 2014 22:51
Я не пишу незнаючи я бачив ихне "геройство" на Сходи не з "чесних" каналив а власними очима и скажу що краще б их там взагали не було А Донецьк на Захидний Украини вони роблять щодня и бе бойовикив
луцький Показати IP 24 Грудня 2014 13:00
Багато сільських голів, депутатів пійшли і були мобілізовані у АТО, а Данильчук не має бажання? От почнеться мобілізація подивимось у яких лавах він буде?!
Романюк Показати IP 24 Грудня 2014 14:11
Бідний Паша, зливають його, навіть свої правосєкі..
*** до Романюк Показати IP 24 Грудня 2014 14:46
Зливають, бо паша добре їм "наср*в і підіср*в". А були там хороші хлопці. Ну дуже "ефективний" керівник і воїн, який втік з передової. Попіарився, не пройшов у Раду - так навіщо сидіти в холоді і ризикувати життям? В Луцьку комфортніше. ПИЛУЙ В СВОЮ ТОРГОВИЦЮ НА ФЕРМУ. Може хоч там з тебе буде толк. Бо не тобі з людьми працювати.
Волинські новини Показати IP 24 Грудня 2014 14:38
повиправляйте помилки
ВН до Волинські новини Показати IP 24 Грудня 2014 15:31
Давайте конкретніше )
кирі Показати IP 24 Грудня 2014 19:34
киря - "уйло
Волинь Показати IP 24 Грудня 2014 21:24
Понад 5 років банда єремеєва-фірташа грабує Луцьктепло та Луцькводоканал, а Романюк прикидається невинним баранчиком ? Та цю гниду тігіпківську треба гнати з міста, бо він пів Луцька розпродав. І не подавиться, падлюка ? А скільки подібних гнид сидять в усіх кабінетах влади, в державних установах нашого міста ? Тут одної люстрації мало. Слава Україні !
Волині Показати IP 25 Грудня 2014 00:43
Саме в точку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus