USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат Волиньради Слабенко прокоментував резонансну «п’яну ДТП»

15 Серпня 2014 18:20
Журналістам вдалось поспілкуватись із фігурантом резонансоного ДТП - депутататом Волиньради Сергієм Слабенком. Обранець запевняє: в день аварії спиртного не вживав. Приймав лише спиртовмісні препарати, - повідомляє ТРК «Аверс».

Про обставини аварії обранець не може нічого розповісти, бо перебував, каже, у так званому «прикордонному стані». Про те, що суддя Руслан Хитрик, до якого сідав в автівку, і який спричинив ДТП, був п’яним, Слабенко не знав та й досі в цьому сумнівається. До салону «Тойоти Кемрі», якою керував заступник голови Рожищенського суду, як запевнив, сів випадково.

Інтерв’ю з депутатом.

- Як так сталось?

- Я повтроював і повторюю, що я їх не бачив. Я дивився у вікно і в останню хвилину побачив, що машина, яка рухається попереду, вже знаходиться в безпосередній близькості...

- Ви їхали із суддею, паном Хитриком?
- Так, він мене підвіз, забирав в Копачівці.

- А чому він їхав Вашою автівкою?
- Це не моя автівка, це його автівка. Не знаю, звідки у вас така інформація. Він їхав на своїй автівці, а мене просто підвіз.

- В наркодиспансері встановили, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Не страшно було з ним сідати?
- Мені невідомо про ці обставини, про встановленя цих фактів.

- Тобто Ви не знали, що він п’яний?
- Мені взагалі невідомо, навіть станом на цю хвилину. Те, що я читав в інтернет-виданнях, вони, на мою думку, потребують ще оприлюднення офіційної інформації.

- А вчора прокуратура вже підтвердила.
- Мені цього не відомо. Ви намагаєтесь від юриста отримати однозначну відповідь.

- Було багато очевидців на місці ДТП, які обурювались з того, що, нібито, суддя був п’яним. І депутат Волиньради, тобто Ви, теж був у стані алкогольного сп’яніння.
- Якщо Вам так здається, то, мабуть, зараз Ви те саме можете мені сказати, навіть в цю хвилину. По великому рахунку я не вживав алкоголь, я це пояснив, якщо комусь пояснювати чи є препарати, які мають спиртові добавки, які можуть вживатися - то так, вони є.

- Тобто ви вживали ліки в той день?
- Я їх постійно вживаю і ношу із собою (дістає із сумки, показує). Навіть на сесію ношу. Ну, така в мене робота, що скажемо так, краще зайвий раз випити заспокійливе, бо інакше можна стільки не пережити і не переслухати того, що ти переслухаєш. А те, що я був в «погранічному стані», ну ...як пояснити...? Люди, які потрапляють в ДТП, наприклад, під вистріли подушки, вони достатньо довгий час можуть знаходитися в «прикордонному стані» або шоковому стані, його по-різному називають медики.... Деякі речі мені до сьогоднішнього дня видаються, як просто сон, дурний сон.

- А от з Русланом Хитриком Ви перебуваєте в дружніх стосунках?
- Ні, ми просто знайомі, ніяких в нас дружніх стосунків немає, ми бачились не так багато разів... Просто як люди, які знають один одного. Я приходжу в суд, прихожу по справах.

Зауважимо, як зауважив головний лікар Волинського обласного наркодиспансера Ігор Шкаровецький, заступник голови Рожищенського райсуду Руслан Хитрик був "злегка п'яний".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
ВАСЯ Показати IP 15 Серпня 2014 18:24
Гнати таких татупедів в три шиї...
ресторатор Показати IP 15 Серпня 2014 18:28
Зухвала брехня в кожному слові. Знаючи слабенка, заявляю це і впевнений на 100%. Рідкісний тип. Думає, що він розумний, а всі решта - дУрні. Це так зване "інтервю" для молодшої групи дитсадка. Є відео камери спостереження, де ці хлопята пили і скільки пили. Ведеться активна робота по його вилученню і оприлюдненню. Сьогодні все так влаштовано, що таємне зразу стає явним. Навіть без допомоги Бога.
Еколог Показати IP 15 Серпня 2014 18:34
Козел!
Mik (галицька миша) до Еколог Показати IP 16 Серпня 2014 08:00
А хто саме тут цап?
Еколог до Mik (галицька миша) Показати IP 16 Серпня 2014 15:44
Слабенко!!!
Петро Показати IP 15 Серпня 2014 18:37
Хоча б в даний момент будь мужиком( Аверс все добре показав), а не крутись як вуж. Отака депутатська гвардія різних рівнів з гнилим нутром керує державою і її народом, а ми з вами їм це дозволяємо. Робіть висновки .
mayor Otvaga Показати IP 15 Серпня 2014 18:39
чуеш ти Слабенко!пора тебе люструвати..не довго тобі жирувати залишилось і таким як ви..ой не довго!на ваше щастя конфлікт на сході почався.....дак ви не можете угомонитись далі бикуєте.....ну ну хлопчики......
Сергій до mayor Otvaga Показати IP 15 Серпня 2014 19:06
конфлікт на сході сам не почався, а його організували та почали такі як слабенко, щоб увагу людей відвернути від їхніх афер.
Всезнайко Показати IP 15 Серпня 2014 18:39
От ган*он слабенко!!!
Волинь Показати IP 15 Серпня 2014 18:58
Ще одне підтвердження у цьому інтерв"ю, яке воно га...но. Дуже добре, що усі волинські видання прославили "героя". Депутатів треба в першу чергу на люстрацію.
петрович до Волинь Показати IP 15 Серпня 2014 19:29
їх в першу чергу не люструвати треба а автомат в руки і на схід! а не хлопців по 19-25 років які ще навіть нічого не бачили в цьому житті
Mik (галицька миша) до петрович Показати IP 16 Серпня 2014 07:56
Гарна iдея. Щоправда, там вiд них нiякої користi не буде. Одразу накладуть у штани та почнуть утiкати.
петрович до Mik (галицька миша) Показати IP 16 Серпня 2014 09:54
почнуть втікати - розстрелювати
а123 Показати IP 15 Серпня 2014 19:19
Оце нутро демократів... такий само "демократ" мажорчик помічник одного з депутатів Свободи призначений директором КХП .... просто так придбав двушку в новобудові на чорновола 44... і просто так без родиних звязків зараз став великим начальником без досвіду роботи як такого.... далеко підемо панове СВО-бодівці..... вже один пан допрацювався Ваш...
Ася Показати IP 15 Серпня 2014 19:26
І.Шкаровецький свою заяву робив напевно також "злегка п'яний", чи чим вища посада, тим ширші рамки по яких визначають критерії алкогольного сп'яніння. Бовтнув - як в воду пер...в.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 19:38
коментар було видалено
Адвокат до Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 19:52
Мабудь в самому питані що робили разом є чітке припущення відповіді.
Адвокат Показати IP 15 Серпня 2014 19:39
Дуже цікаво: по судовій справі яку розглядає Хитрик (депутат трохи грошей вкрав 13 млн) адвокатом депутата є Слабенко. І случайно голосуючи чоловяга Адвокат сідає до пана судді в машину.
Сергій до Адвокат Показати IP 15 Серпня 2014 21:07
Тепер все стало на свої місця. А людей за придурків тримають.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 20:24
Боягуз ви пане Слабенко, слабак. Треба забрати у вас право бути адвокатом, не проходите ви на стресовитривалість. Пора на пасіку нерви лікувати. А то з такою нервовою роботою обласна рада може втратити такого " цінного" штатного виступальника. Хто ж тоді буде будоражити депутатів, а не дай бог присядете на стакан з такою нервовою роботою. А алкоголізм - це так називається , ще нікому не вдалось вилікувати.... Бережіть себе пане депутате , а то і посміятися не буде з кого. Сміх це здоров'я для виборця, запорука нашої витривалості... Бережіть себе, не вживайте спиртовмістних медпрепаратів... бо бачите як ми вас розуміємо....
правдива Показати IP 15 Серпня 2014 20:36
І це ж він в перших рядах "майданив" (з Гузем, Данильчуком, Пирожиком...) хороводи водив проти старої влади, за чесність, справедливість... Невже не видно що вони з себе уявляють? Просто під себе все змінити хочуть, а людей за лохів рахують! Невже громада мовчати буде?
Анатолій Показати IP 15 Серпня 2014 20:50
Алкоголік!!!!!!!! Навєрно з гудзьом пив
Знаючий до Анатолій Показати IP 15 Серпня 2014 23:31
Гузь взагалі-то не пє
босяк до Знаючий Показати IP 16 Серпня 2014 06:59
гузь покриває злодюгу чекіду гузь-мерзотник взагалі свобода- табір злодюг
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 20:50
Боягуз ви пане Слабенко, слабак. Треба забрати у вас право бути адвокатом, не проходите ви на стресовитривалість. Пора на пасіку нерви лікувати. А то з такою нервовою роботою обласна рада може втратити такого " цінного" штатного виступальника. Хто ж тоді буде будоражити депутатів, а не дай бог присядете на стакан з такою нервовою роботою. А алкоголізм - це так називається , ще нікому не вдалось вилікувати.... Бережіть себе пане депутате , а то і посміятися не буде з кого. Сміх це здоров'я для виборця, запорука нашої витривалості... Бережіть себе, не вживайте спиртовмістних медпрепаратів... бо бачите як ми вас розуміємо....
До Слабенка Показати IP 15 Серпня 2014 21:12
Да всі Рожища знають, що ви з Хитриком бухали в барі "Рукавичка" у Руслани, не триндів би
По Показати IP 15 Серпня 2014 21:28
Аверсу в новинах показали слабенького,то він навіть слова не міг вимовити, а жидовські очі і п'яна морда на цілих 5 проміле тягне. Тільки л ю с т р а ц і я! І на в и х і д!
маша Показати IP 15 Серпня 2014 21:43
Якщо від 10 капель такі очі ,то що казати про сто грамів конячку гнати геть
KАРПО Показати IP 15 Серпня 2014 22:07
Не був би аферюгою- не був би депутатом ВР у 19 окрузі.Тоді з Єрємєєвим ви все обговорили...супер! Континіум- один, два депутати, причому різних напрямків. Схема- люкс...!Айяяяй !!!
конченого Показати IP 15 Серпня 2014 22:15
в армию на восток пусть награбленное защищает.батькивщина рулит
ребята Показати IP 15 Серпня 2014 22:23
коменты справедливые но давайте просто изловим дрянь когда оно попытается на сесию проникнуть и морду натрем а потом с гузем и ветерком в армию
Цікаво до ребята Показати IP 15 Серпня 2014 22:57
Ось мені цікаво за що ти йому хочеш морду набити геракл диванний? Наперід зазначаю що до даних товришів відношення немаю.
До Цікаво Показати IP 15 Серпня 2014 23:29
Набити, бо настав на те час. Гузяку не бити, поставити в куток. Вітру набити і відправити в Луганськ - встановлювати українські владу. Слабенку набити, дати ліків на спирту і ще раз набити. І так зо двадцять раз, а потім, належно підготовленого, відправити в Донецьк встановлювати українську владу. Якщо повернеться живим і з кінцівками, то призначити прокурором Рожищенського району і не звільняти з посади, поки не засудить Хитрика на довічне утримання під вартою. А коли засудить, то дати багато багато ліків на спирту.
лахматий будун до До Цікаво Показати IP 15 Серпня 2014 23:47
Сказано так круто, що навіть нічого добавити!
сер Показати IP 15 Серпня 2014 23:30
Невже знов всіх дурнями зроблять, а депутат і суддя вийдуть сухими з води. Тоді всім нам ганьба!
лахматий будун Показати IP 15 Серпня 2014 23:50
Оце ідіот!!! Невже він реально думає, що люди після всього побаченого повірять в цю ЄРЄСЬ. Це або хвороба або бездарна акторська гра. Повний пі...ц пробачте.
888 Показати IP 16 Серпня 2014 01:20
ДО СТІНКИ. ЩОБ НЕ ПІЗ… ДУРНЕ І БІЛЬШ НЕ РОБИВ ЗНАРОДА ДУРНІВ.
реальний Показати IP 16 Серпня 2014 08:19
Так зухвало в очі бреше.І це людина яка захищає інтереси народу.....................................
13 Показати IP 16 Серпня 2014 08:52
Це інтерв'ю має всі шанси стати "інтерв'ю року"!!! ото розвеселив народ!
пенсіонерка Показати IP 16 Серпня 2014 09:18
Відправити обох Слабенка та суддю в зону АТО на передову без перепідготовки. Нехай будуть на місці тих дітей -героїв які захищають Україну.
777 Показати IP 16 Серпня 2014 09:56
Депутата-юриста в «погранічному стані» і суддю "злегка п'яного" на Донбас в "прігранічну зону" хай там вживають лише спиртовмісні препарати і їздять, можливо там в якийсь ворожий транспорт втраплять, хоть користь буде.
ЗНАЮ Показати IP 16 Серпня 2014 10:25
СЛАБЕНКО-АДВОКАТ З ПРАВИЛЬНИМ ПРИЗВІЩЕМ. ПРИЗВІЩЕ - ВІДПОВІДАЄ ЙОГО ЗВИЧНОМУ СТАНУ!
333333333333 Показати IP 16 Серпня 2014 10:50
http://www.volynnews.com/news/society/na-volyni-deputata-pidozriuiut-u-shakhraystvi/ Знову про "героя" Слабенка і Хитрика
Кемерово Показати IP 16 Серпня 2014 11:02
Ган*оны. Оба.
Сексолог Показати IP 16 Серпня 2014 11:05
З Русланом Хитриком(?) він перебуває не в "дружніх", а в інтимних стосунках.
А в это время... Показати IP 16 Серпня 2014 11:07
«АЙДАРІВЕЦЬ» ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ, ПІДІРВАВШИ ТАНК ТЕРОРИСТІВ
депутат Показати IP 16 Серпня 2014 16:20
Дуже одіозне це лихо - слабенко. Дуже ненависне. Куди б його прибрали з ради, чи навіть з Луцька? Депутаті полегшено зітхнули б.
До людей Показати IP 16 Серпня 2014 17:33
Ця гнида викручуеться як вош на гребінці слабе думае що ми дурні але на виборах ми йому покажемо результат буде знати як брехати
НУНС Показати IP 17 Серпня 2014 07:17
Клоун....під кайфом !!!
Наталя Показати IP 17 Серпня 2014 13:22
А чого ви домахалися до того Слабенка? Він що, був за кермом? Ну випив чоловік і що із того? Чи може ви не випиваєте? До чого тут взагалі його кваліфікація як юриста (адвоката) в даному ДТП? Люди, не будьте такими примітивними!
сором Показати IP 17 Серпня 2014 20:26
коментар було видалено
очевидець Показати IP 17 Серпня 2014 21:19
Якраз проїзжали мимо: Слабенко ледь на ногах тримався. Скільки ж то він бідний того корваполу випив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus