USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутата Луцькради підозрюють у корупції

29 Вересня 2015 12:20
Один з обранців міської громади намагається чинити вплив на депутатів, претендуючи на земельну ділянку на території майбутнього парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 29 вересня.

Розглядали проект рішення про надання КП «Парки та сквери міста Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк.

Як повідомив депутат Богдан Шиба, основна причина того, що такий проект рішення не затверджують депутати міськради полягає у тому, що на частину земельної ділянки досі претендує ПП «Луцький інститут розвитку людини», хоча ще рік тому він отримав офіційну відмову. Так, представники підприємства сподіваються «протиснути» рішення на свою користь під час наступної каденції міської ради. З його слів, вказана ділянка була незаконно отримана в оренду 6 років тому.

Розуміючи ситуацію, Богдан Шиба 31 серпня подав депутатське звернення в УСБУ у Волинській області у зв’язку з тим, що там наявний конфлікт інтересів. Це підприємство очолює депутат Юрій Мишко і він впливає на депутатів фракції ВО «Батьківщина», аби ті не підтримували проект рішення про визначення меж парку (сподіваючись забрати ділянку в парку у наступному скликанні).


В УСБУ відповіли, що за фактами, викладеними у зверненні, здійснили перевірку. Згідно з її результатами склали проект протоколу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення депутатом Юрієм Мишком, передбаченого статтею 172-7 КУпАП. Проект протоколу скеровано для погодження та подальших дій в прокуратуру Волинської області.

Таким чином, як зазначив депутат, УСБУ підтвердило наявність конфлікту інтересів та корупційні дії депутата Юрія Мишка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 29 Вересня 2015 12:30
Бютоголова мафія давно котролює землю в Луцьку.
Петрович до лучани Показати IP 7 Жовтня 2015 14:44
Мишко лежить під Карпюком. А Карпюк крав і буде красти
Рух Показати IP 29 Вересня 2015 13:11
Всі земельні рішали балотуються від Солідарності на чолі з Романюком. Не допустимо хунту до влади.
Ярек до Рух Показати IP 29 Вересня 2015 14:01
А Нікітюк?
лучани до Рух Показати IP 29 Вересня 2015 14:29
з 2005 земельну комісію контролює БЮТ. Недаром депутат Гриб отримав аж три безкоштовні ділянки.
Антон Показати IP 29 Вересня 2015 13:42
Якшо Ви, пані та панове, працюєте ДЛЯ ЛЮДЕЙ - то необхідно залишити парк в чинних межах та облагородити його! Ну а якщо заробляєте гроші своїм дітям та внукам то рішення, звичайно, приймете на користь юри мишка та роми карпюка...
Голос правди Показати IP 29 Вересня 2015 13:58
Знаю Юрія Мишка, як порядну та чесну людину! Напевно, комусь вигідно перед виборами його заплямувати??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus