USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутатів-прогульників у Луцькій міськраді змусять писати пояснювальні

23 Квітня 2014 17:10
Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою було більше прогульників, ніж охочих працювати.

Депутати Луцькради мали прийти на профільну комісію сьогодні, 23-го квітня, в більшості від складу дорадчого органу, аби вона була повноважна й можна було розглядати запропоновані проекти рішень.

Втім, з 5 членів комісії були лише двоє, замість необхідного мінімуму – трьох.

«Мене не повідомляли про свою відсутність й я не знаю з яких причин вони не прийшли, однак секретаріат їх інформував щодо засідання, мабуть, щось у них змінилося в останню хвилину. Таке трапилося вперше», - каже голова комісії Олександр Семенюк.

Присутніми на комісії були: Олександр Семенюк та Сергій Волик. Не прийшли: Іван Смоленг, Микола Яручик та Андрій Разумовський.

На розгляд комісії підготували 5 питань:
Таке ставлення до роботи Сергій Волик назвав «дитячим садочком», та наголосив, що усі, хто не прийшов, повинні будуть надати пояснення щодо причин їх відчсутності.

Все ж, депутати спромоглися зробити суспільно-корисну справу: розглянули звернення лучанки щодо незаконного будівництва в Луцьку. Для цього, каже Олександр Семенюк, комісійної більшості непотрібно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ластівка Показати IP 23 Квітня 2014 17:49
от тепер буде порядок вже хоч якісь дії)))
Анонім Показати IP 23 Квітня 2014 19:43
прогулял минус 20% от зарплаты, только так их можно заставить работать!!!
марина Показати IP 23 Квітня 2014 22:23
вчителям зарплату знімають, коли все подорожчало, а собі не зняли
Ирен Показати IP 24 Квітня 2014 09:05
По законодавству,якщо людина відсутня на роботі 3 годлини без поважних причин,що не підтверджено документом звільняється. Позвільняйт їх на фіг цимх баранів,вони нічого не роблять приймають закони для себе і під себе. Головне Яручик і Ткачук свої мордяки на бігбордах понаклеював.Плюнути хоячеться з розгону в ці пики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus