USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова ОДА лобіював екс-регіоналів на виборах до обласної ради?

30 Листопада 2015 17:04
Володимир Гунчик підтримував такі політичні проекти,як «Наш край» та Аграрна партія під час виборів до обласної ради, - стверджує нардеп Ігор Гузь.

Про це йшлося під час прес-конференції нардепа 30 листопада у Луцьку.

Зі слів депутата, під час виборчої кампанії голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик лобіював інтереси партій «Наш край» та «Аграрна партія». Так, був розіграний сценарій, коли екс-регіонали не йшли на вибори за списками Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на Волині, натомість балотуючись «під указкою пана Гунчика» від цих двох політичних сил. До прикладу, в окрузі, де перемогу з результатом у 53% здобув кандидат від партії «Наш край» Роман Микитюк, кандидатка від «Солідарності» отримала лише 3% голосів виборців. Таких випадків, як зазначив Ігор Гузь, чимало, і він переконував Володимира Гунчика, що неправильно керівникові ОДА після Майдану підтримувати ці політичні сили та робити усе можливе, щоб протягнути до облради колишніх регіоналів.

Ігор Гузь повідомив, що підготував депутатське звернення до президента, у якому наводить аргументи на користь того, що Володимир Гунчик з часу свого призначення у липні 2014 року продемонстрував нездатність ефективно керувати виконавчою гілкою влади у області. У зверненні йдеться про те, що голова ОДА не зміг налаштувати діалог громадським середовищем та ЗМІ області (наприклад, конфлікт з волонтерським середовищем, відсутність конструктивного діалогу з журналістами, зокрема, цілеспрямоване знищення «Волинської газети»).

Також депутат звернув увагу на звільнення без будь-яких пояснень голів РДА, які були призначені після Революції Гідності, скандал щодо можливого призначення керівником Волинської митниці Романа Микитюка, повне ігнорування вимог люстрації серед посадовців органів виконавчої влади області тощо.



Окрім цього, Володимиру Гунчику депутат закидає те. що очільник ОДА не втримав під контролем ситуацію з нелегальним видобутком бурштину, не забезпечив дієвої та жорсткої реакції на озброєний конфлікт щодо плантацій лохини у Шацькому районі.

Говорячи про те, чому вступає з такою заявою лише зараз, Ігор Гузь зауважив, що досі намагався переконувати голову ОДА, маючи з ним неодноразові розмови на підвищених тонах з багатьох питань. Наразі він переконався, що переконати Володимира Гунчика працювати по-іншому неможливо, тож зайняв позицію конфронтації. Нардеп розповів, що планує особисто зустрітися з президентом або з головою його Адміністрації, щоб навести свої аргументи. Водночас він стверджує, що не лобіює конкретної особи на цю посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
виборець Показати IP 30 Листопада 2015 17:22
Депутат Гузь! А що ти корисного взагалі у житті зробив???
гузь це Показати IP 30 Листопада 2015 17:25
пІ ар
Лучанин до гузь це Показати IP 30 Листопада 2015 18:25
Ви не праві шановний,Гузь - це проект Івахіва,і покійного Єремєєва.
Ліс Показати IP 30 Листопада 2015 17:43
Проблем в лісовій галузі Гузь не бачить ? Чи разом із Лапіним кришує лісовий криміналітет, бурштин, надання в користування мисливських угідь, кадрові призначення та ВІП-полювання? Ігнорування громадської думки? Ковальчук, Колісник, Кватирко - спонсори?
це точно до Ліс Показати IP 1 Грудня 2015 09:01
гни*а був гни*ою і залишився...
а хто Показати IP 30 Листопада 2015 18:06
а хто це ч м * гузь
волинянам Показати IP 30 Листопада 2015 18:30
гузь молодець, так тримати...!!!!!!
Волиняка до волинянам Показати IP 30 Листопада 2015 19:31
Бокоч - то ти? :)))
Анонім Показати IP 30 Листопада 2015 18:42
Хай Гузь напише скільки скільки в його команді- регіоналів а тоді щось там пі....ь,а особисто мінімум два знаю. На мою думку Гузь хтів би закеровувати областю,а тут ні..я не получається ігнорують Народного депутата не дають влізти до коритця наключові посади от і біситься. Я б в звернені написав би так-Я Гузь зробив це,-Гуньчик того не зробив і не допомагав атак слова одні слова аж хочеться ср..ти на це все
хм Показати IP 30 Листопада 2015 18:51
Гунчика на мило, а на його місце Годлевського,єдиний нормальний керівник,за те його Гунчик відправив в АТО.
Ія до хм Показати IP 30 Листопада 2015 20:22
Годлевський Горохівський район підняв та ще й область підніме. Ха-Ха-Ха
анонім Показати IP 30 Листопада 2015 18:58
Гузь нерузумний щоб більшого не сказати з такими звинуваченями треба тільки звертатися в нашу саму чесну прокуратуру і тоді за ці злочини які вказані в звернені Гунчика посадять за зраду Батьківщини,а то пише до Призидента.І ще на звернені має бути зареєстрований вхідний номер адміністрація а так бумага
Анонім до анонім Показати IP 30 Листопада 2015 19:04
Ти сам ствержуєш, що Призидента потрібно посадити, як одного з засновників ПР.
Анонім Показати IP 30 Листопада 2015 19:07
А що воно зробило ваш годлевський? Чи це і пише годлевський
арслан Показати IP 30 Листопада 2015 19:19
ПІСЬМО пану Президенту -дурня повна......я не бот ,не х*йле бот ,не порохбот, не яце бот....а і не палец-бот............чому дурня -бо, як у любій службі мають бути факти ....листи....дати...ітп. дурно-просто дурно.....ти гусь чи Гузь-ти народний депутат....роби шось-скільки місяців пройшло...ати все "ольга петрівна а він в туалеті пісяв мимо ....."і шо нам тобі медаль дати..бо ти це побачив в листопаді 2015......та на холеру ми тебе вибирали...чи в тебе були інші справи типу бурштин....оон-програми ...не буду....не хочу ....гидко.....дурні ви хлопці ,а може просто бідні.....бідні душею....тільки стільки вам довіри дали .....
патріот Показати IP 30 Листопада 2015 19:30
А Гузь не від Луцька обирався депутатом. Нехай їде і прсухи у Нововолинську дає з шахтарями спілкується! Злякався? :)
лучанин Показати IP 30 Листопада 2015 19:59
А чого саме звернення написано 30.11.2015, а не раніше, це всім сказано, що грає на публіку.
розум Показати IP 30 Листопада 2015 20:38
Господи, дай розуму Гузю. Воно ж нерозумне не знає, що творить. Це вже, навіть, не смішно. Що воно плете. Краще б хоч одну депутатську обіцянку виконав, а то все чужі гріхи шукає, а своїх не бачить.
Західняк до розум Показати IP 30 Листопада 2015 20:53
Виконує - не пропустив жодного засідання Верховної Ради України, відвідав всі сільські ради в окрузі із прийомами, слабо?
розум до Західняк Показати IP 30 Листопада 2015 21:46
І що воно комусь дало. Вже всі проблеми Нововолинська повирішував, тепер взявся за Луцьк. Тут розберуться без нього. Чи Гунчика, як Башкаленка хоче поставити на площі на коліна.? Звернення до Президента України хай навчиться писати, а то сором: помилка на помилці, починаючи із звертання. Правильно - Петре Олексійовичу!
Гуня - ЛОХ Показати IP 30 Листопада 2015 21:12
Гунчик - Х-ЛО, ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛА!
Гузь і йому подібні Показати IP 30 Листопада 2015 23:28
Це непотріб нашого волинського краю
факт Показати IP 1 Грудня 2015 07:45
Он "патрон" Гузя Мартиненко вже складає з себе депутатські повноваження... щоб з України втекти! Гузь слідом чи як? :)
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 09:17
може Гузь і нічого не зробив але Гунчика пісочить правильно.давно цього Яйцеголового требуло гнати в три шияки.і його посіпак
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 09:18
Гунчик Ч*О.гнати в шияку.і посіпак його.
я Показати IP 1 Грудня 2015 09:37
Гузь хоче на Волині зробити гаряче, а не бажає він поїхати на Схід там зараз дуже гаряче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus