USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Голова Прилуцького ветував ініціативу приєднання до Луцька

11 Жовтня 2016 17:34
Депутати Прилуцької сільської ради підтримали проект рішення про звернення до Луцької міської ради з ініціативою об’єднання в територіальну громаду. Проте, його забракував сільський голова Прилуцького Валентин Арчибасов, наклавши на нього вето. Очільник села наголосив, що він не боїться втратити свою посаду, а рішення ветував тому, що його не обговорювали під час профільних комісій.

Нагадаємо, під час одного з останніх інтерв'ю голова Волинської облради Ігор Палиця зазначив, що об'єднання навколишніх сіл із Луцьком збільшить фінансові можливості як і приєднаних населених пунктів, так, зрештою, і обласного центру.

«Якщо хтось переживає, що в результаті об'єднання будуть оголошені дострокові вибори мера, і він може програти на цих виборах, то нехай зараз якісно працює, і люди його підтримають. Не треба боятися. Треба просто відповідати за те, що ти робиш, і бути переконаним в тому, що ти робиш правильно не тільки для своєї кишені, а й для людей, в чиєму місті ти працюєш», – підкреслив тоді Ігор Палиця.

Місяць тому депутати Прилуцької сільської ради проголосували за підписання договору про співпрацю з Луцькою міською радою. Договір не виключав напрацювання механізму об’єднання з містом, але про це поки не йдеться.

Проте, зважаючи на настрої місцевих мешканців, чимало з яких хотіли саме об’єднання з Луцьком, а не просто співпраці, депутати місцевої сільської ради опитали селян. Відтак, як розповів депутат Валентин Матящук, він опитав мешканців села, в якому він проживає - в Дачному з 57 людей за співпрацю проголосувало 34 особи, а за об’єднання - 53. Тому разом з колегами він написав звернення до депутатів Луцької міської ради з пропозицією приєднати села Прилуцької сільської ради до міста Луцька.

Звернення внесли на порядок денний та розглянули під час позачергової сесії сільської ради сьогодні, 11 жовтня.



Депутат Матящук пояснив, що суть звернення полягає в тому, щоб об’єднати територіальні громади, адже держава поставила завдання до 2018 року пройти добровільний процес об’єднання. З його слів, вже є позитивний досвід об’єднання сусідів. Зокрема, йдеться про Зимнівську громаду.

Валентин Матящук назвав конкретні переваги, які отримає громада від об’єднання. Зокрема, це дозволить розпоряджатись землею поза населеними пунктами, залучати кошти на підтримку добровільно об’єднаних громад з Фонду регіонального розвитку, а також отримувати кошти на покращення інфраструктури з державного бюджету. На думку Матящука, збільшиться і вартість земельних ділянок Прилуцького після того, як воно стане частиною міста.

«Відсутня політична воля для децентралізації. Напевне, бояться за свої крісла та портфелі», - прокоментував Матящук те, що про об’єднання не говорили раніше.



Депутат Іларіон Маковський зауважив, що сільрада вже підписала договір про співпрацю з міською радою:

«Ми не проти об’єднання, але хочемо, щоб це (об’єднання, - ВН) було кінцевим результатом».

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зазначив, що мешканці сіл і сільські голови не до кінця розуміли, що передбачає об’єднання, відтак, напочатках з пересторогою ставились до цього процесу. Зокрема, в Гіркій Полонці і Жидичині людей налякали тим, що заберуть паї.

Пан Григоренко наполягав на тому, що об’єднання необхідне, але через-рік два, коли громади попрацюють в рамках договору. Та й лучани, з його слів, до цього ще не готові.

Депутат Ігор Поліщук порадив Сергію Григоренку «не розписуватись за всіх лучан, чи готові вони об’єднуватись» та поцікавився у заступника міського голови, чи узгоджує він свої дії з «шефом». Адже під час доповіді на оперативній нараді вчора, 10 жовтня, міський голова Микола Романюк закликав громади об’єднуватись, адже держава виділяє чималі кошти на їх підтримку, проте надовго це не продовжиться.

«1 мільярд гривень на підтримку громад виділили з держбюджету. Це - реальні гроші та можливості», - зазначив Ігор Поліщук.



Сільський голова Прилуцького Валентин Арчибасов наголосив на тому, що не боїться втратити посаду голови в разі приєднання до Луцька. Разом з тим, висловив думку про те, що для початку можна було б організувати круглий стіл з депутатами міської ради, аби обговорити перспективу об’єднання. Він зауважив, що питання утворення ОТГ намагаються вирішити в пришвидшеному темпі, що, на його думку, не є правильним.



Після короткої перерви сільський голова запропонував поставити на голосування пропозицію зняти з порядку денного проект рішення щодо об’єднання в ОТГ і направити його на розгляд профільної комісії сільської ради.

Таким чином, обговорення цілком конкретного проекту рішення про початок об’єднання плавно ледь не перейшло в голосування за зняття його з порядку денного. Проте депутат Матящук наполіг на тому, щоб все відбувалось відповідно до процедури та звернувся до колег, аби ті проголосували «за» або ж «проти» звернення до Луцька щодо об’єднання в ОТГ.

Обранці прилуцької громади підтримали проект рішення та проголосували за те, аби звернутись до депутатів Луцької міської ради з пропозицію ініціювати об’єднання в ОТГ. Зокрема, 8 депутатів проголосували «за», 2 – «проти», ще 5 утрималось.

«Рішення прийнято, але зважаючи на те, що проект рішення не обговорювали на профільній комісії, я накладаю вето на це рішення», – заявив після голосування Валентин Арчибасов.

***

Відповідно до чинного законодавства, аби подолати вето сільського голови потрібно, щоб три чверті депутатів проголосували за цей проект рішення повторно. Для цього вони мають зібратись не пізніше, ніж за два тижні з дня голосування. Після чого звернення розглянуть на сесії Луцької міської ради, де остаточну думку висловлять міські депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 72
Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2016 17:45
Дякуйте Богу, що маєте мудрого голову сільради.
Мыкола до Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2016 21:33
Триматися за крісло — це хіба мудро?
Прилуцьк Показати IP 11 Жовтня 2016 17:45
Кажуть Арчибасову Романюк машину за це подарив
Я до Прилуцьк Показати IP 11 Жовтня 2016 21:03
5 МАШИН І 4 ТРАКТОРА І 6 СМІТТЄВОЗІВ
Знаючий Показати IP 11 Жовтня 2016 19:02
Втратити кошти під час об'єднання - це дурість. Але Романюк і Арчибасов так бояться за свої посади, що думка громади їм не важлива.
я до Знаючий Показати IP 11 Жовтня 2016 20:59
нема слів на коменти....... а ж плакати хочеться ......ВИ ..... ж не живете в ПРИЛУЦЬКУ ЧИ ДАЧНОМУ ЧИ В САПОГОВІ ЧИ В ЖАБЦІ..............................................................
Мыкола до я Показати IP 11 Жовтня 2016 21:34
А ти де живеш?
житель жабки до я Показати IP 12 Жовтня 2016 10:28
а ти живеш? я живу, і можу сказати що приєднання до Луцька необхідне. Інфраструктури 0, магазин - гадюшник, дороги немає. Закрайсвіття. Кошти на село взагалі не виділяються. Зимою дочекатися трактора для розчистки дороги нереально, хоча половина жителів старенькі люди. Чому не об"єднатись? Хоч якась перспектива змін. А так правління не поважного пана голови ми вже на собі сповна відчули
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 19:48
Давайте обєднуйтесь, маєте ж лишні землі. А голова молодець, справжній мужик. Для початку хоча б провели місцевий референдум про те чи бажають адекватні жителі (а не пенсіонери - депутати сільради) таке об'єднання. І що це за опитування було....перше про нього чую. В самому селі Прилуцькому проживає понад 1500 людей, а вони посилаються на опитування в дачному 57людей....д*білізм.
чИТАЧ до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 20:49
ХОЧ БУДУТЬ ПЛАТИТИ ЗА ВСІ ПОСЛУГИ ЯК В МІСТІ, А ТО ЖИВУТЬ В РАЮ І НЕ ЗНАЮТЬ ЩО ЇХ ЧЕКАЄ
Мыкола до чИТАЧ Показати IP 11 Жовтня 2016 21:35
Дурню, вартість послуг усюди однакова. Хоч би не позорився!
Мыкола до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 21:35
Голова боїться втратися хлібне місце, вот і саботує!
Мешканець с Пр. до Мыкола Показати IP 12 Жовтня 2016 20:51
На такому "хлібному" місці сам сиди.!
Анонім до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 23:23
5 статтяЄвроейської Хартії місцевоо самоврядування. Охорона територіальних кордонів органів місцевого самоврядування Зміни територіальних кордонів органів місцевого самоврядування не можуть здійснюватися без попереднього з'ясування думки відповідних місцевих громад, можливо шляхом проведення референдуму, якщо це дозволяється законом.
анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 20:34
Ти учасникам АТО землю дай, ане за Луцьк думаєш хлопці з села ще нічого від тебе не отримали.
М Показати IP 11 Жовтня 2016 21:02
А СКІЛЬКИ МАТЯЩУКУ ЗАПЛАТИЛИ...................................................................................................
Попович Показати IP 11 Жовтня 2016 21:31
Через два тижні висловимо недовіру голові, бо за сепаратизм сьогодні потрібно наказувати.
Анонім до Попович Показати IP 11 Жовтня 2016 23:25
Закон про об'єднання територіальних громад не є обов'язковим до виконання.
ЖИТЕЛЬ до Попович Показати IP 12 Жовтня 2016 23:13
А ЯКЕ ВИ МАЄТЕ ПРАВО ПИСАТИ ТУТ ЗА ПОПОВИЧ, СТИДНО МАЄ БУТИ .
ЖИТЕЛЬ до Попович Показати IP 12 Жовтня 2016 23:35
СПОЧАТКУ НАВЧИСЯ ПИСАТИ ПРАВИЛЬНО, А ПОТІМ ПИШИ, БО КУЛЬТУРНА ЛЮДИНА ПИШЕ КУЛЬТУРНО І ПРАВДУ А НЕ ТЕ ЩО ТИ
ЖИТЕЛЬ до ЖИТЕЛЬ Показати IP 12 Жовтня 2016 23:35
НІБИПОПОВИЧ , АЛЕ Ж ТО НІ......... І НЕ СТИДНО
Житель СЕРГІЙ до ЖИТЕЛЬ Показати IP 13 Жовтня 2016 08:35
Це точно писала не Попович, знаю добре цю людину , впевнений на 100%,
Анонім до Житель СЕРГІЙ Показати IP 13 Жовтня 2016 10:38
ДЯКУЮ!
справжня Попович до Житель СЕРГІЙ Показати IP 13 Жовтня 2016 10:42
дякую!!!
Ярецька Показати IP 11 Жовтня 2016 21:33
Рік назад Арчибасов бутилки збирав по селі, а сьогодні його син їздить на новенькій машині " подарунок Романюка".
ЖИТЕЛЬ до Ярецька Показати IP 12 Жовтня 2016 23:15
ВИ ЩО ГЕТЬ ПОДУРІЛИ, НАЩО ТАК ОДНЕ ОДНОГО ОБС...ТИ, ГИДКО....
Арчибасов Показати IP 11 Жовтня 2016 21:39
Романюка я не так давно знаю, я його не можу підвести. А те що депутати на мене бочку пруть то я з ними буду розбиратись. Подивлюсь хто яку земельку під час своєї каденції приватизував. Вам Галина Анатолівна не личить так на мене казати бо ви як і інші депутати замазані. Те що мій син їздить на новенькому автомобілі, це подарували йому друзі.
Житель СЕРГІЙ до Арчибасов Показати IP 12 Жовтня 2016 06:17
Думки різні, але ЯКЩО ВСЕ ОДНО ОБЄДНАЮТЬ ПРИМУСОВО (З ЧАСОМ), ТО ДЛЯ ЧОГО ДІЙСНО ТОЙ ЧАС ВТРАЧАТИ?????? Як Романюка, так і Арчибасова зрозуміти можна. НІ той ні інший НЕ ЗАЦІКАВЛЕНІ В ВИБОРАХ, бо ВЖЕ ОТРИМАЛИ СВОЕ КРІСЛО, І ХОЧЕТЬСЯ ПРОСИДІТИ В ТОМУ КРІСЛІ ЧИМ ДОВШЕ. АЛЕ ВИРІШУВАТИ ВСЕ ОДНО ЦЕ ПИТАННЯ ЛЮДЯМ. А ТОМУ Ж АРЧИБАСОВУ ЩЕ Й ЖИТИ З НИМИ В ОДНОМУ СЕЛІ, 8 -за, 5 -утримались, і тільки арчибасов та ще один депутат проти. ТО ДЛЯ ЧОГО НАКЛАДАТИ ПРОЦЕДУРНЕ ВЕТО.??????????????
Житель до Арчибасов Показати IP 12 Жовтня 2016 20:16
Фейк ,під іменем Арчибасов, ану покажи своэ справжнэ личико.
ЖИТЕЛЬ до Арчибасов Показати IP 12 Жовтня 2016 23:18
ЦЕ ТОЧНО НЕ АРЧИБАСОВ ПИСАВ, ВІН ТАКОГО ГІ..НА НЕ ПИСАВ, ЛЮДИ НЕ ВІРТЕ, ЦЕ ЯКАСЬ С..КА СИДИТЬ І ПРИДУМУЄ ВСІЛЯКІ ІСТОРІЇ. ЗА ТОЮ С..ОЮ ПЛАЧЕ СУД. І КОЛИСЬ ВОНА ПОПАДЕТЬСЯ
Житель Сергій до ЖИТЕЛЬ Показати IP 13 Жовтня 2016 08:16
Якщо чесно, то в мене така ж підозра виникла одразу....Дуже вже по дибільному написано, на Арчибасова це не схоже. (хоча в даному питанні я його позицію не розумію).
Житель Показати IP 11 Жовтня 2016 21:42
Це справжне кодло, голові на нас наплювати, пропоную через два тижні всім жителям Прилуцька прийти на сесію і побачити як голова як вуж буде крутитися.
ЖИТЕЛЬ до Житель Показати IP 12 Жовтня 2016 23:19
А ТИ ЯК БУДЕШ КРУТИТИСЯ
Грицюк А.П. Показати IP 11 Жовтня 2016 21:46
Я як депутат обласної ради за приєднання Прилуцької сільської ради до Луцька. Хай люди живуть процвітаючи, а якщо слухати Арчибасова, то йому відкати затмарили очі. Про людей потрібно думати, а не про власні кишені.
ЖИТЕЛЬ до Грицюк А.П. Показати IP 12 Жовтня 2016 23:21
І НЕ СТИДНО, СКІЛЬКИ МАЄШ ДАЧ НА СВІТЯЗІ ЧИ ЩЕ ДЕСЬ, ЗА СВОЇ КИШЕНІ ДУМАЙ
Прилуцьк Показати IP 11 Жовтня 2016 22:04
Ну й народ тут. Тільки обгадити можуть. Це ще хто бутилки і данину по селі збирає. Голова порядна людина і вам шановні ще до нього далеко. Дивіться що в вас під носом робитться а не обсираєте нормальних людей.
Сапогів до Прилуцьк Показати IP 12 Жовтня 2016 07:34
Якщо така дуже порядна людина, то чого вето наклав коли більшість голосує так. Хай би йшло собі своїм шляхом це питяння далі. Хай там Романюк далі розбирається з своїми депутатами. Але ні, треба заварити всю цю колотнечу в нашій сільській раді.
Житель до Сапогів Показати IP 13 Жовтня 2016 09:13
Ну так хай би йшло, а не тиснути на людей, робити позачергові сесії, кидати за огорожі листівки за об эднання, ВОЗИТИ В ЗИМНО , ОБІЦЯТИ РАЙ ПІСЛЯ ОБ ЄДНАННЯ, ПИСАТИ НЕПРАВДУ ПРО ГОЛОВУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ .
Сапогів до Житель Показати IP 13 Жовтня 2016 13:25
Бруду (на який він дійсно не заслуговує) багато на адресу голови. Але ж можна було б мудріше поступити. До прикладу організувати якийсь референдум, якщо все так вперлось в селищну раду. Перед тим провести роз яснювальну роботу серед населення. Скинути той негативний баланс з себе та депутатів. Питання важливе. Хай люди вирішують. А Укроп добивається свого, СВОЇМИ МЕТОДАМИ. Бо їздять в сел.раду як одні, так і інші, і кожен двигає свю позицію. Кому що вигідно, той те і пхає. От і колотяться тут. ХАЙ УКРОП В МІСЬКІЙ РАДІ СТАВИТЬ ЦЕ ПИТЯННЯ. ТАМ В НИХ БАГАТО ПРЕДСТАВНИКІВ. ОТ І ПОДИВИМОСЬ ЯК ТІ ПРЕДСТАВНИКИ ЗАХОЧУТЬ ПІТИ НА НОВІ ВИБОРИ....... РАЗОМ З РОМАНЮКОМ.....
Прилуцьке до Сапогів Показати IP 14 Жовтня 2016 01:31
Звісно це питання потрібно вирішувати шляхом референдуму. Чому такі питання вирішуються 10 депутатами? Купку депутатів і "працівників " с/р легше підкупити ніж 1500 жителів. Потрібно відкрито оголосити дату засідання сесії с/р, по селі розмістити оголошення, нехай люди пройдуть і висловлять свою думку.
Сапогів до Прилуцьке Показати IP 15 Жовтня 2016 08:39
Яке там засідання сесії.... Прийде 30 чоловік, та будуть перекрикувати один одного.....ТІЛЬКИ РЕФЕРЕНДУМ. За що більшістьпроголосує, те й буде. Це було б цивілізовано, прозоро, та чесно.
Прилуцьке до Сапогів Показати IP 15 Жовтня 2016 16:05
Напевно таки правда.....
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 22:08
Бляшик з такою мордою сидить
Анонім до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2016 23:22
БЛЯШУК, ПИСАТИ НАВЧИСЯ
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 22:10
Мені б таких друзів
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 22:11
А бляш його розмитнював
123 Показати IP 11 Жовтня 2016 22:15
Думаю якби це був подарунок то голова б замовив би літак бо по дорозі до Сапогова шкода бити новеньке авто.
456 до 123 Показати IP 12 Жовтня 2016 07:25
Той голова справжній лунь, наплели йому "за здраво" всякі там Романюки, і що він там може замовити не знаю...... За співпрацю -да, а за об єднання-ні. Ну дуже дивна позиція, якщо чесно.
Фіскальна служба Показати IP 12 Жовтня 2016 09:20
А чи сплатив ваш син податки з "подарунка"?
ЛЮДИНА до Фіскальна служба Показати IP 12 Жовтня 2016 23:31
ТИ Ж ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, У ТЕБЕ Є ДОСТУП ОТ І ПЕРЕВІР
andre Показати IP 12 Жовтня 2016 09:21
а що думає ківерцівська рада та громада про таке розлучення яка їх реакція та які наслідки
Жабка Показати IP 12 Жовтня 2016 13:52
Голова поступив дуже правильно.Ви подивіться що міська рада зробила для свого рідного вересневого.По третьому разу ремонтують проспект Волі,вул.ЛюУкраїнки,а там ні води,ні каналізації,.ні нормального освітлення, то вони побіжать в Дачне щось робити.Чого ви стільки років голосували за Кирилюка?Могли ж в Жидичині за свої гроші побудувати гарний дитячий садок,привести в порядок інші заклади.І сьогодні не збираються об"єднуватись.А Григоренку скажу - недумай що власники паїв і їхні діти не знають ,що землі в них ніхто не забере.
громада Показати IP 12 Жовтня 2016 14:21
А чи дійсно хтось в громади спитає? Чи може Луцьк вже європейське місто? Мабуть вже збудовані освітлені дороги, пішохідні доріжки, європейський комунальний сервіс, чудові ЖЕКИ, супер ЦНАП, де немає черг, відмов у якихось папірцях, де чиновники не "футболять" з кабінету в кабінет, немає черг в поліклініках та лікарнях, дитячих садках, будуються школи для жителів об'єднаних громад, їздять екологічні автобуси замість брудних маршруток, де водії на дорозі ведуть себе як в Гаїті.. Ну і звісно, немає хаотичної забудови спальниками на місці скверів... Це при радянській (злочинній) владі Луцьк був найбільш зеленим містом. Ну да, звісно, немає в міста ЗЕМЛІ, ЗЕМЛІ, ЗЕМЛІ...І саме жалюгідне в тому те, що жителі усіх найближчих сіл відмовляються. Мабуть не хочуть в Європу...
дорожжник Показати IP 12 Жовтня 2016 17:19
молодець голова! получив відкати за дві асфальтові дороги і купив синові нове авто....учіться як треба! тепер торгується за приєднання може сину квартиру купить...
Житель до дорожжник Показати IP 13 Жовтня 2016 00:12
Ти бачив машину ? чи обкурився ? І ПРО ВІДКАТИ - видно по собі судиш!
Житель до дорожжник Показати IP 13 Жовтня 2016 09:20
Про авто , як про привид - про нього говорять , але ніхто не бачив.
Дачне Показати IP 12 Жовтня 2016 19:40
Щодо землі: якщо хтось думає, що голова правильно зробив, що наклав вето, бо ж прийде Луцьк і землю забере, то хочу вам сказати: підписавши договір про співпрацю ми і так зобов'язані всяко сприяти тому щоб луцьк будувався на нашій землі тому це вето аж ніяк не зашкодить луцьку привласнити землі. Тут питання лише в посадах ні Романюку ні григоренку ні арчибасову не хочеться свої посади лишати раніше.
анонім Показати IP 12 Жовтня 2016 19:55
а вам усім не здається дивним, що коменти, як правило, підписують: анонім, дорожжник, ММ, Микола, аж тут раптом: Попович, Арчибасов, Ярецька, Грицюк А.П.? Підставою пахне!!!
ЛЮДИНА Показати IP 12 Жовтня 2016 23:26
НЕВЖЕ НЕ ГИДКО ТІЙ ЛЮДИНІ ПИСАТИ ВСЯКУ ГИДОТУ ПРО ЛЮДЕЙ, ЯКИХ ВОНА НАВІТЬ НЕ ЗНАЄ, ЦЕ НИЗЬКО І НЕ ГАРНО..... ФУ..... ЯКВАС ПАНЕ, ЧИ ПАНІ, ЗЕМЛЯ НОСИТЬ. НАВІЩО БРЕХАТИ ЯК ДВОРНЯЖКА. СКІЛЬКИ ВАМ ЗАПЛАТИЛИ ЗА БРЕХНЮ, ЩОБ В НЕТІ ПИСАТИ ВСЯКУ ГИДОТУ. А ЩЕ УКРАЇНЦІ, ФУ....
ЛЮДИНА Показати IP 12 Жовтня 2016 23:29
ГОЛОВА СТАРАЄТЬСЯ ЯК МОЖЕ, АЛЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ ЛЮДИ ЯКІ НЕ ГІДНІ НАВІТЬ ЙОГО НІГТЯ, БРЕШУТЬ І НЕ ЧЕРВОНІЮТЬ.... БЕЗСОВІСНІ
дід панас до ЛЮДИНА Показати IP 13 Жовтня 2016 08:08
а в старається для кого? і про кого в першу чергу думає?
andre Показати IP 13 Жовтня 2016 09:31
і знову ж таки яка реакція ківерців
анонім Показати IP 13 Жовтня 2016 10:26
Оце так підгоріло в декого, що стільки фейкових коментів настрочили. Смішне чтиво.
Я Показати IP 13 Жовтня 2016 21:06
ну і які там далі поді?. хто кого більше обіс....ав
Прилуцьке Показати IP 14 Жовтня 2016 01:50
Всі чому про когось пишуть, але головних питань не піднімають?! Скажіть будь-ласка шановні депутати та сільський голова, чому досі не виділили земельну ділянку під дитячий майданчик? Влітку цього року, дякуючи активістами нашого села, було зібрано підписи на виділення земельної ділянки під дитячий майданчик, а результату досі нема! Під багатоповерхівки ви ділянки швидко виділяєте, а жителям нашого села що з того? Ви хоча б ділянку виділіть, на більше ви неспроможні)
Прилуцьке до Прилуцьке Показати IP 15 Жовтня 2016 12:43
А на що спроможна ти? Писати в два часа ночі образи?
Прилуцьке до Прилуцьке Показати IP 15 Жовтня 2016 14:12
Де тут ти бачило образи?!?! Хіба правда сьогодні вважається образою?!?!?
Прилуцьке Показати IP 14 Жовтня 2016 01:56
Ну а ми вже будемо думати про облаштування дитячого майданчику. Є багато активних батьків які для дітей виділять і час і матеріали. Бажаю нашій громаді мудрого керівника і активних, дружніх людей.
Прилуцьк до Прилуцьке Показати IP 15 Жовтня 2016 12:47
У ВАС БУВ ЧАС ДО НИНІШНЬОГО КЕРІВНИКА ПОРОБИТИ І МАЙДАНЧИКИ , І ДОРОГИ І ТП. .
Прилуцьке до Прилуцьк Показати IP 15 Жовтня 2016 14:19
Я недавно тут живуть, а дороги має робити місцева влада, так як плачу податки і збори які включені у вартість бензину, а те що місцева влада нічого не робить тільки просиджує штани в кріслі і думає над власним збагаченням а не про людей
милана Показати IP 15 Жовтня 2016 19:16
А марка авто видома??Вам шановни????Имели бы вы совесть ще украинци ниби!!!?
просто Показати IP 15 Жовтня 2016 20:58
Хіба вас украінцями назвеш???!! Шо тут написано хіба це все правда даже 1%правди нема і ніякий син голови на машині не іздить,а іздить на двох колісній машині як і голова так в його син, побійтесь бога і покажіть своє істине лице він все робить для людей а не собі і синові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus